Bokszkesztyű RDX Rex F4 - Kesztyű súlya w Oz: 10oz

Kívánt fajta elfogyott
10oz

21 040 Ft
Azonnali feladásra
pár

Az RDX F4 bokszkesztyűk még a kemény edzéseket is kibírják. Rendkívül tartósak és kényelmesek. Több

Termék kódja: P00211-2

Kalix Skin Maya Hide műbőrből készültek, amelyet kifejezetten a nagy tartósság és ellenálló képesség érdekében fejlesztettek ki. A belső anyagnak (szatén bélés) köszönhetően kényelmes lesz a keze, az anyag légáteresztő és kellemes tapintású. Az RDX F4 kesztyűk magas szintű védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben, többrétegű Membrane Grid 2 párnázattal rendelkeznek, amely 5 rétegből áll , amelyek hatékonyan oszlatják el az ütések erejét. Gyors EZ kampós és hurkos rögzítési rendszer a TAKA zárópánt rendszerrel a csuklótámasz és -erősítés érdekében.

Ezek a kesztyűk minden mérkőzésen megbízhatóan védik a kezét, és lehetővé teszik, hogy az ütések technikájára és erejére koncentráljon.

Termék leírás:

  • Membrane Grid 2 többrétegű párnázás
  • Gyors EZ Hook and Loop rendszer
  • Belső oldala puha szatén anyagból
  • TAKA zárószalag rendszer
  • Edzésre és sparringre alkalmas
  • Anyaga: Kalix Skin Maya bőr

Tippek a mérleg kiválasztásához:

Kiválasztásnál javasoljuk a termékképek között található mérettáblázat követését. Ha nem biztos a választásában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen adunk tanácsot. Blogunkon további tippeket is találhat a megfelelő kesztyű kiválasztásához.

Gondoskodás:

Mivel a kesztyűk PU bőrből, azaz műbőrből készülnek, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. A gondozásuk egyszerű alapelvei segítenek jelentősen meghosszabbítani élettartamukat. Fontos, hogy minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja lassan megszáradni. Hőforrás közelében vagy közvetlen napfényben történő szárítás nem megfelelő, a magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsíthatja mind a bőrt, mind a töltőanyagot.

A gyakran ökobőrnek nevezett PU bőr úgy néz ki és úgy érzi, mint a valódi bőr. A gyártáshoz poliuretán gyantát és nagyon finom mikroszálat használnak. Ennek az anyagnak az előnyei közé tartozik: puha textúra, könnyű súly, nagy tartósság és könnyű karbantartás.

A márkáról:

A brit RDX Sports céget 1999-ben alapították Manchesterben. Létrehozásának fő oka az volt, hogy európai versenyt teremtsen az amerikai, japán és mexikói harcművészet-orientált márkák számára. Ezek a márkák sem árban, sem minőségben nem feleltek meg az átlagos brit vadászgép igényeinek. Az RDX ezért elindult a saját útján, és sikeresen fejleszti tovább a küzdősportok és a fitnesz ötletét. Mára ez egy vezető brit márka, amelynek kiváló minőségű és kifinomult termékeit megfizethető áron az egész világon ismerik.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete/piros