Muay Thai rövidnadrág PRiDEorDiE Stickers

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

22 210 Ft
db

A PRiDEorDiE Muay Thai férfi edzőnadrág ideális edzéshez. Több

Termék kódja: P00178

A PRiDEorDiE Stickers rövidnadrág páratlan kényelmet és kitartást garantál minden edzés során. Úgy készültek, hogy ellenálljanak a maximális terhelésnek. Ezeket minden küzdősport edzése során fogja használni. Oldalsó hasítékok és húzózsinóros elasztikus derékrész gondoskodik arról, hogy a rövidnadrág edzés közben ne mozduljon el és a helyén maradjon. Élvezni fogja az eredeti matrica designt.

Termék leírás :

  • Hagyományos széles elasztikus derékpánt
  • Oldalsó hasítékok
  • Lekerekített szabás az optimális mobilitás és kényelem érdekében.
  • Megerősített szegély
  • Tartós szublimációs nyomat
  • Kivételes és megalkuvást nem ismerő dizájn
  • 100% poliészter mikroszálas
  • Mosógépben mosható (30°)

Gondoskodás:

Annak érdekében, hogy új ruhái megőrizzék szokatlan megjelenésüket és tulajdonságaikat, van néhány tippünk az Ön számára. Mossa kifordítva egy gyengéd ciklussal, alacsony hőmérsékleten. A maximális ajánlott mosási hőmérséklet 30°C. A sötét ruhák mosószereinek használata segít megőrizni a szín telítettségét. Mindig kövesse a gyártó címkéjén található utasításokat.

A ruhák nincsenek előmosva, így a színek enyhe fakulása előfordulhat az első mosás során, mielőtt a színstabilizáló folyamat megtörténik. Ne aggódjon, ez nem befolyásolja a színtelítettséget.


A márkáról:

A PRiDEorDiE egy francia márka, amely 2005-ös megalakulása óta tervez és gyárt MMA ruházatot. Eredeti, elsősorban a vegyes harcművészetekre orientált termékeket készít, melyeket harcosoknak, rajongóknak és mindenkinek, aki meg akarja mutatni igazi arcát a világnak.

Fennállásának viszonylag rövid időszaka alatt nagyszámú kontaktsport-rajongót ért el világszerte. Ruháira jellemző a megalkuvást nem tűrő, kemény dizájn. Pulóverek, pólók, rövidnadrágok edzéshez és kompressziós ruházat – ez a márka mindent elhoz neked újra és újra.

Paraméterek
Anyag Poliészter
Színek Fekete

Alternatív termékek4