Bokszkesztyű RIVAL RS4 2.0 Aero - piros

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

42 570 Ft
pár

A „védelem” szó jellemzi legjobban ezt a kesztyűt! Az RS4 2.0 kesztyű szuper puha párnázással és továbbfejlesztett csuklótámaszsal nemcsak a kezeit, hanem a sparringpartnerét is védi a számtalan remek sparring során. Több

Termék kódja: P00249

Az új, újratervezett konstrukció most lehetővé teszi , hogy tökéletes öklét alakítson ki a kesztyű belsejében . Ehhez adjuk hozzá a Rival Wrist Bolt külső oldalán található továbbfejlesztett csuklóvédelmet, amely egy megnövelt védőréteg a csukló külső oldalán, valamint egy továbbfejlesztett , meghosszabbított tépőzáras pánt , amely jobban átöleli a csuklót.

Ezek a kesztyűk ideális választás kezdő, középhaladó és haladó bokszolóknak, de különösen a szabadidős bokszolóknak, akik nem fukarkodnak az edzéseken, de fontos a kézvédelem.

Termék leírás:

  • Minőségi szintetikus bőrből készült
  • Rendkívül ellenálló mikroszálas
  • Belső bélés puha habszivacs anyagból
  • Továbbfejlesztett csuklóvédelem kívülről Rivális Wrist Bolt
  • Többrétegű kis sűrűségű hab párnázás
  • Rival Wrist Bolt hosszú mandzsettazár
  • Kúpos mandzsetta kialakítás

Értesítés:

Mivel a mi sparringkesztyűink habok és különböző sűrűségű rétegek kombinációját használják, erősen javasoljuk, hogy a sparring használata előtt legalább 10-20 percig "próbálja ki" új sparringkesztyűjét a táskán és/vagy a védőkesztyűn. .

Javaslatok a mérleg kiválasztásához:

A megfelelő kesztyűméret kiválasztásakor a kéz kerületét ajánljuk fő iránymutatónak. A bokszoló súlya csak másodlagos iránymutatóként szolgálhat. Minden méret és súly hozzávetőleges, és csak tájékoztató jellegű. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban, forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

A Rival márkáról:

"A Rivalnál úgy gondoljuk, hogy míg más cégek marketingesek, akik megpróbálnak betörni a boksz világába, mi büszkék vagyunk arra, hogy bokszolók vagyunk, akik megpróbálnak betörni az üzlet világába."

A Rival márka kezdettől fogva a professzionális boksz piac csúcsára összpontosított. Számtalan olcsó márka létezik, de a Rival célja, hogy a lehető legjobb minőségű kesztyűket és felszereléseket állítsa elő, amelyeket minden top amatőr, profi és edzőterem magabiztosan használhat.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Piros