Bokszkesztyű RIVAL RS11V Evolution - fehér

Kívánt fajta elfogyott
14oz

80 760 Ft
pár

A sparringkesztyűk evolúcióját a Rival hozza el - az új Wrist-lock 2 rögzítés a csuklón, aminek köszönhetően a kesztyűk igazán szilárdan rögzítik a kezét. Az 5 cm vastagságú extra vastag hab párnázás és a tenyér külső részét is kitöltő AirFlow Control rendszerrel ellátott belső anyag gondoskodik a kiváló légáteresztésről. Több

Termék kódja: P00308

Az RS11V Boxing Gloves a rivális legkelendőbb sparringkesztyűje. Nagyon tartós mikroszálas anyagból készültek, többrétegű hab párnázással. A RIVAL hagyományos V-Strap Wrist Lock 2 szögletes pántrendszere, kúpos mandzsetta kialakítása és puha szövet belső bélés – mindez tökéletes bokszkesztyűvé tesz.

  • Illesztett (szorosabb) illeszkedés
  • Puha, párnázott belső bélés
  • Rivális hagyományos mandzsetta 15°-os szögben
  • V-pántos csuklózár rendszer 2
  • Nagyon gazdag PU mikroszálas konstrukció
  • Extra vastag, 50 mm-es réteges habszivacs párnázás, amelyet kifejezetten intenzív sparring használathoz terveztek
  • AirFlow Control rendszer
  • Rivális hímzett és nyomott grafika
  • Anyaga: mesterséges bőr

Javaslatok a mérleg kiválasztásához:

Az RS11V kesztyűket harci kesztyűnek tervezték, így fizikailag kisebbek, mint a terjedelmesebb sparring kesztyűk.

A megfelelő kesztyűméret kiválasztásakor a kéz kerületét ajánljuk fő iránymutatónak. A bokszoló súlya csak másodlagos iránymutatóként szolgálhat. Minden méret és súly hozzávetőleges, és csak tájékoztató jellegű. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban, forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

Értesítés:

Mivel a mi sparringkesztyűink habok és különböző sűrűségű rétegek kombinációját használják, erősen javasoljuk, hogy a sparring használata előtt legalább 10-20 percig "próbálja ki" új sparringkesztyűjét a táskán és/vagy a védőkesztyűn. .

A Rival márkáról:

"A Rivalnál úgy gondoljuk, hogy míg más cégek marketingesek, akik megpróbálnak betörni a boksz világába, mi büszkék vagyunk arra, hogy bokszolók vagyunk, akik megpróbálnak betörni az üzlet világába."

A Rival márka kezdettől fogva a professzionális boksz piac csúcsára összpontosított. Számtalan olcsó márka létezik, de a Rival célja, hogy a lehető legjobb minőségű kesztyűket és felszereléseket állítsa elő, amelyeket minden top amatőr, profi és edzőterem magabiztosan használhat.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fehér

Alternatív termékek6