REVGEAR F1 Competitor professzionális bokszkesztyű - fehér - Kesztyű súlya w Oz: 8oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

35 730 Ft
Azonnali feladásra
pár

Az F1 kesztyű jelenleg a világhírű LIONFIGHT muay thai promóció hivatalos harci kesztyűje Több

Termék kódja: P00591-2

A REVGEAR F1 versenyzőkesztyűk karcsú kialakításukkal és kiváló súlyelosztásukkal vívták ki hírnevüket, ami kulcsfontosságú a ringben. Mexikói stílusú teljes bőr konstrukciójuk fűzővel nem csak ütési erőt, hanem csuklóvédelmet is biztosít. Ezeken a kesztyűken végzett munka nem volt más, mint a tökéletesség. A REVGEAR 10 hosszú évet töltött az F1-es versenyző modell kifejlesztésével olyan élsportolókkal és edzőkkel együttműködve, mint Juan Cervantes vagy Joey Rodriguez az optimális eredmények elérése érdekében. Ezeket a kesztyűket a Nevada Állami Atlétikai Bizottság hagyta jóvá professzionális birkózásra, és olyan vezető szervezetek használják, mint a Lion Fight vagy a Victory.

A teljes hosszúságú csuklófűzés kivételes védelmet és stabilitást biztosít, míg a vastag hab csuklópárnázás minimalizálja a sérülések kockázatát anélkül, hogy befolyásolná az ütési erőt. A prémium bőrből készült teljes bőr konstrukció és az erős varratok magas ütésállóságot biztosítanak. Ezek a kesztyűk nemcsak funkcionálisak, hanem stílusosak is. Elegáns dizájnjuk minőségi kidolgozással és kiváló minőségű anyagokkal kombinálva népszerű választássá teszi őket a box- és kickbox szakemberek körében. Ezen kívül többféle méretben és klasszikus színben is kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját stílusát.

Ha olyan kesztyűt keres, amely nemcsak versenyelőnyt biztosít, hanem magabiztosságot is biztosít a felszerelésében, akkor a REVGEAR F1 Competitor Gloves a megfelelő választás. Ezek azok a kesztyűk, amelyek segítenek elérni a győzelmet, és felkészítenek minden következő mérkőzésre.

Részletek

  • Vékony kialakítás kiváló súlyelosztással
  • Teljes konstrukció prémium bőrből00
  • Rendkívül tartós rétegelt habszivacs párnázás az illesztéseken
  • Tökéletes hüvelykujj pozíció
  • Teljes hosszúságú csuklófűzés a kivételes védelem és stabilitás érdekében
  • Erős varratok a nagy ütésállóságért
  • Az NSAC jóváhagyta a profi mérkőzésekre

JÓVÁHAGYOTT

Az F1-et a Nevada State Athletic Commission for Professional Racing jóváhagyja, és a Lion Fight, Victory, Duel Grand Prix és más vezető szervezetek használják.

STÍLUS és VÁGÁS

Az F1 Competitor bokszkesztyűi elegánsak és stílusosak, de a ringbe valók. Amikor kilépsz rajtuk, készen fogod érezni magad minden ellenfélre. Teljes csuklófűzés a szoros, de kényelmes illeszkedésért, rések nélkül. A csuklóvédő tökéletesen alkalmazkodik a kezéhez a ragasztószalag és a géz használatával, varratmentes, egységes öklét hozva létre, amely természetes, ugyanakkor védett. A klasszikus színválasztékban kapható REVGEAR F1 az utolsó gongig a sarkában van, így a boxerek és a kick-boxosok kedvencévé válik.

VÉDELEM

Az F1-es modell vastag habpárnázással készült a csuklókon a sérülések elkerülése érdekében, de elég vékony ahhoz, hogy minden ütéssel kiütő ütést érjen el. A csukló teljes hosszában történő befűzés tökéletes egy vonalban tartja a kezet és a kart, így biztos lehet benne, hogy a csuklója nem fog kipörögni az ellenfél fejét és testét érő erős ütések során. Még ha elkap egy könyököt, amikor megüti a májat, akkor sem kell attól tartania, hogy leveszi az erőt a következő ütésekből.

ÉPÍTKEZÉS

A REVGEAR F1 Competitor Gloves teljes bőrből készült, kiváló minőségű bőrből készült szerkezettel, réteges habpárnával és hosszú védőcsuklóval rendelkezik, amely egyenletesen osztja el a súlyt a kesztyűben. A kesztyű szoros varrása és minőségi felépítése mindent megad, amit egy versenykesztyűtől elvárhat.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Fehér