Hayabusa T3 boxkesztyű - Fekete - Kesztyű súlya w Oz: 14oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

67 840 Ft
Azonnali feladásra
pár

🥊 Dual-X® rögzítő rendszer
🥊 Tépőzáras rögzítés mindkét irányban
🥊 4x Fúziós sínezés
🥊 Tenyértámasz a csukló igazításához
🥊 Hőmérsékletszabályozó AG™ szövetbélés
🥊 Lágy anyag a hüvelykujjon
🥊 Multi-rétegű habtechnológia (Deltra-EG™)
🥊 Nagyon tartós Vylar® bőr
🥊 Több

Termék kódja: P00072-8

Dual-X® plus 4x Fusion Splinting

Maximális csuklóvédelmet szeretne? A Hayabusa T3 kesztyű az innovatív tervezés és biztonság csúcsát képviseli a boksz és a küzdősportok számára. A Dual-X® néven ismert, kategóriájában legjobb zárórendszerük a 4x Fusion Splintinggel kombinálva maximális támaszt és stabilitást biztosít edzés vagy mérkőzés közben. Ez a rendszer a dupla csuklópánttal együtt szilárd és biztonságos illeszkedést biztosít. Ez kiküszöböli a kesztyű kificamodásának kockázatát és minimalizálja a sérülés kockázatát .

és több védelem

A Dual-X® és a 4x Fusion Splinting kombinációja még magasabb szintű védelmet és támogatást biztosít. Ez a technológia négy speciálisan kialakított sínt használ, amelyek az ujjpercek körül a kesztyűbe vannak integrálva. Ezek a sínek növelik a stabilitást és védik az ízületeket a lehetséges sérülésektől a kemény edzések vagy mérkőzések során. Ezeknek a technológiáknak a kombinációja nem csak a Hayabusa T3 kesztyűt teszi a profi harcosok által választott kesztyűvé, hanem az amatőrök és a szabadidős sportolók számára is maximális biztonságot, kényelmet és teljesítményt nyújt minden edzésen vagy mérkőzésen.

KIVÁLÓ SZERKENTYŰ - IZZADSÁG HÜVELYKUJJ

Mindenki ismeri, hogy egy kis edzés után elkezdesz izzadni, és a homlokodról a szemedbe folyik az izzadság... Igen, nos, ha nem bokszolsz, hanem más sportot űzöl, akkor ez talán nem jelent problémát. Csak fogsz egy törölközőt, egy ujjat, egy pólót, a karodat (mindegy) és letörlöd az izzadságot. De neked kesztyű van a kezeden, akkor mi van vele? Szerencsére a Hayabusa T3 kesztyű izzadságelvezető hüvelykujjal pont az, amire szükséged van a kezeden. Egyszerűen letörölheted velük az izzadtságot a homlokodról anélkül, hogy meg kellene szakítanod az edzést!A Hayabusa T3 izzadságelvezető hüvelykujjas kesztyű izzasztó hüvelykujjal így praktikus megoldást nyújt a sportolóknak az izzadás elleni küzdelemhez és az optimális kényelem fenntartásához edzés közben.

SZELLŐZŐNYÍLÁSOK A TENYÉREN ÉS AZ UJJAK ALATT

Izzad a tenyered, amikor edzel? A tenyéren lévő szellőzőnyílások biztosítják a levegő áramlását és maximális kényelmet biztosítanak. Az a tény, hogy a tenyér anyaga megegyezik a kesztyű többi részével (nem helyettesíti hálós anyag), a kesztyűt nagyobbrendűvé, erősebbé és összességében stabilabbá és védettebbé teszi. a szellőzőrendszer és az ergonomikus kialakítás mozgásszabadságot jelent, ami szintén növeli a kényelmet. Alig érezhető a kesztyű a kezeden, mikor felveszed, olyan érzés lesz, mintha egy második bőrt viselnél.

TECHNOLÓGIA AZ ÍZÜLETEK VÉDELMÉRE

Az ízületeket a Deltra-EG™ technológia is védi a károsodástól, amely több réteg hab révén kiterjedt ízületvédelmet biztosít. A Hayabusa T3 bokszkesztyű tartós konstrukcióval rendelkezik, amely hosszú távú viseléshez kényelmes. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült. A szintetikus Vylar bőr kifejezetten extrém igénybevételre lett kifejlesztve, és tartósabb, mint a klasszikus valódi bőr. Bármilyen szinten is bokszolsz, olyan kesztyűt szeretnél, amelyre számíthatsz. Ezeknek a bokszkesztyűknek a kialakítása ideális sparringhoz, csapdákon való edzéshez vagy egyszerűen csak zsákoláshoz.


Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek6