ONNIT Teljes nitrogén-oxid

22 880 Ft
Azonnali feladásra
db

Támogassa szervezete természetes nitrogén-oxid-termelését a teljesítmény, a felépülés és az izomnövekedés támogatása érdekében. Több

Termék kódja: P00303

Úgy tervezték , hogy támogassa szervezete természetes nitrogén-monoxid - termelését , hogy támogassa teljesítményét , regenerálódását és izomnövekedését .

Termék leírás:

  • Támogatja a regenerációt
  • Segíti az izomtömeg építését
  • Segít leküzdeni a fáradtságot
  • Támogatja a munkavégzést
  • Támogatja az egészséges vérnyomást
  • Koffein, glutén és szója nélkül
  • MESTERSÉGES ÍZEK, SZÍNEK ÉS TARTÓSÍTÓSZEREK NÉLKÜL

Fő összetevők:

Fermentált cékla, L - Arginin, Citrullin - A fermentált cékla 2x több nitridet tartalmaz, mint a hagyományos céklapor. Az l-argininnel és l-citrullinnal kombinálva a Total Nitride Oxid segít magasabb fokozatba kapcsolni intenzív edzés közben.

HOGY TÖBBET AZ EDZÉSÉBŐL _

A lehető legjobb eredmények elérése az edzés során gyakran apró részleteken múlik. Az egyik ilyen finomabb részlet, amely lehetővé teszi az átlagember számára, hogy kihasználja az edzés előnyeit, a nitrogén-monoxid (NO) optimalizálása, amely az általános egészség, a teljesítmény és a felépülés kulcsfontosságú összetevője, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak. A Total Nitric Oxide a legjobb összetételű, hogy segítsen a legtöbbet kihozni az edzésből.

HOGYAN MŰKÖDIK A TELJES NITRID-OXID®

A nitrogén-monoxid egy természetben előforduló vegyület, amely a szervezetben L-arginin és L-citrullin aminosavakból szintetizálódik. Értágító hatású, ami azt jelenti, hogy kitágítja az ereket, lehetővé téve a vér kevésbé korlátolt áramlását az egész testben.

A szervezet nitrogén-monoxid-termelésének növelése olyan, mintha intenzív edzés közben magasabb sebességfokozatba kapcsolna, biztosítva az izmok oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, miközben eltávolítja a felesleges salakanyagokat, amelyek fáradtságot okozhatnak – elősegítve a teljesítményt, a felépülést és a növekedést.

 

A Total Nitric Oxide® egész napos rendszeres használata támogatja a sejtek integritását, és egészséges, aktív életmóddal kombinálva a szív- és érrendszer egészségét is.