RIVAL RHG2 hibrid sisak - Méret: XL

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

40 270 Ft
Azonnali feladásra
db

A RIVAL RHG2 Hybrid sisak egy szabványos, arcvédő nélküli versenysisak és egy arcvédővel ellátott kompakt edzősisak kombinációja. Több

Termék kódja: P00330-4

A RIVAL RHG2 Hybrid sisak egy szabványos, arcvédő nélküli versenysisak és egy arcvédővel ellátott kompakt edzősisak kombinációja. Az eredmény az RHG2 sisak, amely kompromisszumok nélkül kínál optimális teljesítményt . Kiváló minőségű marhabőrből készült, amely hosszú élettartamot és tartósságot garantál. A bőr védelmet nyújt, és ellenáll az ütéseknek és a kopásnak az intenzív edzés során. A sisak könnyű és elegáns felépítése csökkenti összsúlyát és kényelmes viseletet biztosít még hosszú edzések során is. Vékony kialakításának köszönhetően nem korlátozza a mobilitást, és teljes mértékben a képességeire koncentrálhat. A mikroszálas bélés kellemes tapintású , és edzés közben hatékonyan szívja el a nedvességet. Ez a bélés minimalizálja a kellemetlen izzadtság érzését a bőrön, és szárazon tartja a fejet.

A méret és kényelem tökéletes és egyéni beállításához a sisak dupla tépőzáras hátpánttal van felszerelve. Ez a rendszer lehetővé teszi a sisak egyszerű beállítását és meghúzását, hogy az tökéletesen illeszkedjen a fejhez és optimális védelmet nyújtson . Csökkentett arcvédők, amelyek nem korlátozzák a perifériás látást. Ez a kialakítás lehetővé teszi a mozgó célpontok követését, gyorsabb reakciót a helyzetekre és általános teljesítmény javítását. A sisak több mint 25 mm-es nagy sűrűségű habbal rendelkezik, amely kiváló ütéselnyelést és fejvédelmet biztosít. Ezt a habot úgy tervezték, hogy elnyelje az ütközési energiát, és minimalizálja a sérülések kockázatát edzés közben.

Termék leírás:

  • Valódi bőrből készült.
  • Nagyon vékony, rendkívül elegáns kivitel.
  • Mikroszálas bélés.
  • Dupla hátul állítható tépőzáras pántok.
  • Kisebb arcvédők a jobb perifériás látás érdekében
  • Több mint 25 mm-es nagy sűrűségű hab.

A Rival RHG2 egy prémium edzősisak , amely a kiváló védelmet a kényelemmel és a kivételes kialakítással ötvözi. Ezzel a termékkel gond nélkül képes lesz teljes mértékben az edzésére koncentrálni, és ezáltal a legjobb eredményeket elérni.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek3