MMA sparring kesztyű REVGEAR Pinnacle P4- fekete/arany - Méret: M

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

19 490 Ft
Azonnali feladásra
pár

🥊 Basic MMA amatőr kesztyűk
🥊 Kiváló súlyelosztás
🥊 Multi rétegű hab párnázás
🥊 Tökéletes hüvelykujjpozíció védelemmel
🥊 Dupla csuklószíj
🥊 Méretekben kapható S-től XL-ig
🥊 Anyag: szintetikus bőr
🥊 Több

Termék kódja: P00483-2

A Pinnacle Boxing Gloves kiváló belépő szintű bokszkesztyűk, amelyek ideálisak a sportágban kezdőknek, vagy azoknak, akiknek kesztyűre van szükségük a kondicionáláshoz. A Pinnacle kesztyűk a Revgear professzionális kesztyűivel megegyező specifikációk szerint készülnek, beleértve ugyanazt a többrétegű párnázást is. A Pinnacle MMA kesztyűk teljesen szintetikus anyagokból készülnek, stílusos kialakítással, kiváló védelmet nyújtanak a felhasználók és az edzőpartnerek számára, valamint az egyik legjobban illeszkedő modell.

A Revgear Pinnacle termékcsalád a tökéletes MMA-kesztyűket kínálja Önnek, hogy segítsen fejleszteni készségeit és előmozdítani karrierjét a ketrecben. A Pinnacle kesztyűk ugyanolyan szintű védelmet kínálnak, mint a professzionális kesztyűink fele áron, stílussal, kényelemmel és nyerő előnnyel. A Pinnacle MMA kesztyűk páratlan értéket képviselnek egy olyan sportban, amely kompromisszumok nélküli minőséget követel meg az alapvető felszerelések széles skálájától. A REVGEAR az iparág legjobb sportolóival és edzőivel dolgozott együtt, hogy megalkossák az alacsony költségű, jó ár-érték arányú MMA-kesztyűket, amelyek a következő szintre emelik a játékot.

Részletek

- Megkülönböztető kialakítás kiváló súlyelosztással
- Rendkívül fejlett szintetikus konstrukció
- Többrétegű hab párnázás
-Tökéletes hüvelykujj pozíció védelemmel
- Dupla csuklópánt a kiváló tartásért
- Fiatal X Kicsitől XL méretig kapható
-NAGY VÉDELEM - Többrétegű hab
-TARTÓS SZERKEZET - Csúcstechnológiás modern szintetikus konstrukció
-BIZTONSÁGOS Csukló - Hosszú csukló ujjunk lehetővé teszi, hogy szorosan meghúzza
- A MEGFELELŐ SÚLY - A hab egyenletes eloszlása

STÍLUS ÉS FIT

A Pinnacle MMA kesztyű klasszikus MMA sparring kesztyű. Olyan konstrukció, amely különös figyelmet fordít az ízületek feletti területek megfelelő párnázatára, védi a hüvelykujjat és elkerüli az ujjak átfedését. A szabás illeszkedik a profi szintű MMA kesztyűinkhez, és zökkenőmentes átmenetet biztosít az amatőr versenyről a profi szintű versenyre.


VÉDELEM

A Pinnacle MMA kesztyűk maximális védelmet nyújtanak mind a felhasználó, mind a védőpárna számára a többrétegű habszivacs tömítéssel a csuklón, és a kesztyű méretétől függően 6-8 uncia szabványos tömeggel. Ezek a kesztyűk a legtöbb UAR versenyen használhatók lesznek.

ÉPÍTKEZÉS

A Pinnacle MMA kesztyűk kiváló minőségű szintetikus anyagokból készültek, réteges hab párnázással.   

   Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek AranyFekete