Boxkesztyű REVGEAR Pinnacle - fekete/lime - Kesztyű súlya w Oz: 14oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

22 950 Ft
Azonnali feladásra
pár

✅ Könnyű szerkezet kiváló súlyelosztással
✅ Párnázott tenyér
✅ Többrétegű hab párnázás
✅ Hálós tenyérpanel
✅ Anyag: szintetikus bőr
Több

Termék kódja: P00516-2

Ha most kezdi a bokszolást, vagy megbízható kesztyűt keres fitness bokszhoz, a REVGEAR Pinnacle bokszkesztyű a megfelelő választás. Ezek a kesztyűk ugyanazon szigorú specifikációk szerint készülnek, mint a Revgear profi kesztyűi, ami kiváló teljesítményt és védelmet garantál minden edzés során.

Kulcsfontosságú jellemzők

  • Professzionális Minőség: Ugyanazon specifikációk szerint készül, mint a Revgear profi kesztyűi, ugyanazzal a többrétegű párnázattal, konstrukcióval és tépőzáras rögzítéssel.
  • Optimális Szellőzés: A tenyéren található hálós panel kiváló légáteresztést és kényelmet biztosít, szárazon és frissen tartja a kezeit.
  • Maximális Csuklótámasz: A hosszú mandzsetta erős és stabil támaszt nyújt a csuklónak, csökkentve a sérülés kockázatát.
  • Stílusos Kialakítás: Modern, high-tech szintetikus anyagok és elegáns megjelenés a stílusos edzésekhez.

Kényelem és praktikus használat

A REVGEAR Pinnacle kesztyűket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kezére. A többrétegű habpárnázás alkalmazkodik az ízületeihez, és elegendő helyet biztosít a kéztekercseléshez, míg a tenyéren található szellőző csík kényelmet és légáteresztést biztosít. A tépőzáras rögzítés gyors és egyszerű fel- és levételt tesz lehetővé, ideális a gyors váltásokhoz az edzőteremben.

Tartósság és hosszú élettartam

A kiváló minőségű habpárnázással és modern, high-tech szintetikus külsővel a REVGEAR Pinnacle kesztyűket úgy tervezték, hogy a legkeményebb edzéseket is kibírják. A szellőző csík segíti a kesztyű gyors száradását edzés után, míg a formázott kialakítás és az erős hüvelykujj optimális igazodást és biztonságos fogást biztosít.

Részletek

  • Könnyű Kialakítás: Kiváló súlyelosztás a jobb irányítás és teljesítmény érdekében.
  • High-Tech Szintetikus Kialakítás: Vegán bőrből készült, amely tartós és környezetbarát.
  • Párnázott Tenyér: Kényelmet és védelmet nyújt az edzések során.
  • Erős Hüvelykujj: Formázott kialakítás a biztonságos és erős fogásért.
  • Többrétegű Habpárnázás: Kiváló védelmet és ütéselnyelést biztosít.
  • Anyag: Kiváló minőségű szintetikus bőr.

Válassza a REVGEAR Pinnacle bokszkesztyűt, és élvezze a kiváló teljesítményt, kényelmet és védelmet minden edzés során. Ezek a kesztyűk a stílus, funkcionalitás és tartósság tökéletes kombinációját nyújtják – ideális minden bokszoló számára.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek FeketeVilágoszöld

Alternatív termékek5