RDX T1 King borotvavédők

Kívánt fajta elfogyott
L

23 770 Ft
pár

Ezek a könnyűsúlyú, bajnok által ihletett sípcsontvédők nem nehezítenek le. Több

Termék kódja: P00132

Maradjon fürge és könnyű a lábán, hogy a versenytársak előtt maradjon. Kétféle párnázással készülnek. Gél párnázás az egyenletes ütéseloszlásért és habpárnázás, hogy ellenálljon a rúgásoknak és ütéseknek. Tökéletesen illeszkednek a lábhoz, és a dupla Quick-EZ™ rögzítésnek köszönhetően a helyükön maradnak, és még a legerősebb rúgásoknál sem gurulnak el . A nedvességelvezető bélés megakadályozza az izzadság felhalmozódását, és így megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Csúszásgátló és formázott a páratlan kényelem érdekében a ringben. SATRA TECHNOLOGY CE tanúsítvány. A FEDERAZIONE ITALIANA GRAPPLING MIXED MARTIAL ARTS (FIGMMA) jóváhagyta.

Termék leírás:

  • Shell Shock GEL™ az ütéselnyelésért és az egyenletes eloszlásért
  • Supremo-Shock Foam™ párnázás a hatékony ütéselnyelés érdekében.
  • QD-1™ bélés nedvességelvezető képességgel, hogy szárazon tartsa Önt
  • Quick-EZ™ kampós záródás a biztonságos illeszkedés és a mozgásmentesség érdekében
  • SATRA TECHNOLOGY CE tanúsítvány
  • Maya HIDE minőségi műbőr
  • A FEDERAZIONE ITALIANA GRAPPLING MIXED MARTIAL ARTS (FIGMMA) jóváhagyta
  • Svéd Vegyes Harcművészeti Szövetség (SMMAF)
  • Alacsony súly
  • Ergonomikus forma

Méretre vonatkozó tippek:

A megfelelő méretű betétek elengedhetetlenek a maximális biztonság és kényelem érdekében. Alapesetben a figura magasságának megfelelően választják, miközben célszerű figyelembe venni a lábszár hosszát is. A megfelelő méret kiválasztásakor általában ajánlott a gyártó mérettáblázatára hivatkozni, amely a termékképek között található. Hozzánk is fordulhat, szívesen segítünk a választásban.

A mérettáblázatban szereplő méretek tájékoztató jellegűek és kb. 0,5 cm-rel eltérhetnek.
Ha két méret között habozik, mindig a kisebbet válassza.

Gondoskodás:

Annak érdekében, hogy védői megőrizzék jellemző tulajdonságaikat, javasoljuk, hogy tartson be néhány alapelvet a gondozásuk során. Mivel az RDX T1R sípcsontvédők műbőrből készülnek, épségüket az izzadságban lévő só és savak veszélyeztethetik. Ezért minden edzés után szánjon rájuk egy kis időt, kívülről törölje le és hagyja szabadon megszáradni. De soha ne szárítsa a kesztyűt közvetlenül hőforrás mellett, és ne tegye ki napfénynek. A magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsíthatja a bőrt és a töltőanyagokat.

A márkáról:

A brit RDX Sports céget 1999-ben alapították Manchesterben. Létrehozásának fő oka az volt, hogy európai versenyt teremtsen az amerikai, japán és mexikói harcművészet-orientált márkák számára. Ezek a márkák sem árban, sem minőségben nem feleltek meg az átlagos brit vadászgép igényeinek. Az RDX ezért elindult a saját útján, és sikeresen fejleszti tovább a küzdősportok és a fitnesz ötletét. Mára ez egy vezető brit márka, amelynek kiváló minőségű és kifinomult termékeit megfizethető áron az egész világon ismerik.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek1