Rashguard Tatami műszaki - Méret: M

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

22 050 Ft
Azonnali feladásra
db

A Tatami Technical Rashguard hosszú ujjú és hálós panelekkel ideális választás különféle sportokhoz és tevékenységekhez, amelyek mozgást, rugalmasságot és védelmet igényelnek. Több

Termék kódja: P00319-1

A világhírű Tatami Rashguard Technical ötvözi a stílust és a teljesítményt a tökéletes edzéshez. A minimalista dizájn jellegzetes logóval már első pillantásra megragadja a tekintetet. Egyedülálló eleme ennek a rashguardnak a test oldalain, a vállakon és a karokon található hálós panelek, amelyek optimális légáramlást biztosítanak, és hűsítenek még a legigényesebb edzéseken is.

A Rashguard ideális ruhaválasztás különféle sportokhoz és tevékenységekhez, amelyek mozgást, rugalmasságot és védelmet igényelnek. Nem csak Jiu-Jitsu, MMA, boksz vagy grappling edzéshez használhatod. De a kardió edzések során is, amikor futás, kerékpározás és fitnesz gyakorlatok során segít szárazon tartani a testet. Szörfözéshez és vízi sportokhoz és minden fitnesz edzéshez is alkalmas.

Termék leírás :

  • Az anyag nagy rugalmassága
  • Egyedi Tatami dizájn
  • Tartós Sublime grafika
  • Alkalmas MMA-hoz, grapplinghez, BJJ-hez (brazil Jiu-Jitsu), no-gi-hez, bokszhoz, crossfithez, kerékpározáshoz, futáshoz és egyéb sportokhoz és fizikai tevékenységekhez.
  • Anyaga: 88% poliészter, 12% spandex

Modell a képeken:

  • 178 cm magas és M-es méretet hord

A termék gondozása:

A bőrkiütésvédő tulajdonságainak megőrzése érdekében javasoljuk, hogy 30°-os hideg vízben mossák ki, majd akasztva száradjanak ki. Ez a rashguard nemcsak stílusos kiegészítője a sportfelszereléseknek, hanem biztosítja az edzések során szükséges kényelmet és teljesítményt is. Merítsen ihletet a Tatamitól, és válassza ezt a nagyszerű darabot sportruházati kollekciójához.

Paraméterek
Anyag Vegyes szövet

Alternatív termékek4