Opro Power Fit SK Senior szájvédő

14 610 Ft
Azonnali feladásra
db

Az OPRO Power Fit a legfejlettebb, leginkább formázható és legkényelmesebb protektor a piacon! A legmagasabb szintű védelem. Több

Termék kódja: P00193

A legfejlettebb, leginkább formálható és legkényelmesebb védő a piacon az innovatív Dual Compression Cage technológiának köszönhetően.

Az Opro olyan fogvédők , amelyek mind a minőség, mind pedig mindenekelőtt a dizájn eredetisége tekintetében tűnnek ki . Teljesen új Dual Compression Cage technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi a szájvédő egyedi formázását.

A szájvédő két rétegből áll. A merev külső réteg ütésálló, a rugalmas belső réteg pedig ideális az alakításhoz. Az Opro fogvédő maximális kényelmet biztosít viselés közben, nem korlátozza a beszédet és a légzést.

A Dual Compression ketrec egyedülálló kettős formája lehetővé teszi, hogy a védőt pontosan az Ön igényei szerint alakítsuk. A formázás után a nyomás egyenletesen oszlik el az egész állkapocsban, és ennek köszönhetően a protektor tökéletesen illeszkedik .

A protektor belső része szabadalmaztatott "kopoltyús" technológiát alkalmaz, amely formázás után kitölti a fogak közötti réseket, és ennek köszönhetően fogai és állkapcsai tökéletesen védettek lesznek.

Ezenkívül a fogvédő antibakteriális adalékokkal van dúsítva, amelyek teljesen íztelenek és szagtalanok. Az összes baktérium 99,99%-át képesek elpusztítani.

Termék leírás:

 • A védelem legmagasabb formája
 • A szlovák zászló és címer színei
 • Egyszerű és precíz formázás és testreszabás
 • Minden kontakt sporthoz alkalmas
 • Antibakteriális védő és csomagolás
 • Nem tartalmaz latexet
 • CE minőségi tanúsítvány
 • Fogászati ​​garancia – bővebben az opromouthguards.com oldalon,
 • A védőburkolatok nagyon vékonyak, de így is tökéletesen védik a fogait
 • Nem alkalmas fix fogszabályzót használók számára
 • Univerzális méret Senior 11 éves kortól

Útmutató a formázáshoz:

 1. Helyezze be a védőt a fekete díszdobozba.
 2. Öntsön forrásban lévő vizet egy kerámia vagy üvegtálba (ne használjon fémet).
 3. Helyezze a szájvédőt a vízbe pontosan 25 másodpercre.
 4. Egy kanál segítségével távolítsa el a védőt az edényről, és öntse ki a maradék vizet
 5. Helyezze a szájvédőt a fehér formázótokba, majd tegye a szájába, és harapjon meg erősen. Tartsa 20 másodpercig.
 6. Ezután engedje el a szilárd fogást, és hagyja a szájvédőt a szájában további 30 másodpercig.
 7. Vegye ki a szájából, és tegye további 30 másodpercre hideg vízbe.
 8. Most a fogvédőnek tökéletesen illeszkednie kell, ha nem, ismételje meg az egész folyamatot.

Videós utasítások a védő helyes kialakításához:

Az OPRO - szakemberek által igazolt - az UFC hivatalos partnere, Jiří "BJP" Procházka, Anglia, Új-Zéland rögbiszövetsége és még sokan mások.

Az OPRO márkáról:

BRIT ÖRÖKSÉG

A határok feszegetése a DNS-ünkben rejlik, és folyamatosan új módokat keresünk termékeink fejlesztésére.

Az OPRO céget, amelyet több mint 25 éve, 1997-ben alapított dr. Anthony Lovat BDS., a világ technológiailag legfejlettebb szájvédő cége és a szájvédelem területén vezető úttörő.

Az évek során abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy fogvédőinket szállíthatjuk a világ vezető sportolóinak, és büszkék vagyunk arra, hogy számos nemzetközi csapat és szövetség hivatalos sportfogvédő szállítói vagyunk. Hogy csak néhányat említsünk: büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű szájvédőt szállítunk az England Rugby, New Zealand Rugby, GB Taekwondo, UFC, USA Wrestling, GAA és England Hockey számára. Ezek a sportolók megbíznak bennünk, mert tudják, hogy ha OPRO szájvédőt viselnek, akkor a sportágukra koncentrálhatnak, és biztosak lehetnek abban, hogy fogaikat és ínyüket a világ legjobban illeszkedő és legkényelmesebb szájvédője védi.

Paraméterek
Színek PirosFehérKék