MMA kesztyű RDX T6 - sárga

Kívánt fajta elfogyott
S
Sárga

16 910 Ft
pár

Harcolj, mint egy profi! Az RDX T6 professzionális MMA kesztyűket a Svéd Vegyes Harcművészetek Szövetsége (FIGMMA - Federazione Italiana Grappling Mixed Martial Arts) hagyta jóvá. Több

Termék kódja: P00092

Használja ki ezeket a küzdőkesztyűket. Úgy készültek, hogy a lehető legmagasabb szintű védelmet és irányítást biztosítsák minden mérkőzésen. A Maya Hide™ kiváló minőségű műbőr felülete ellenáll a kopásnak. A háromrétegű Shell Shock™ alacsony sűrűségű Equilibrium Sheet gél hatékonyan nyeli el a rázkódást és védi az ízületeket. A precíz kézi gyártás kiváló tapadást biztosít. A Palm-O™ Open tökéletes fogást és szellőzést biztosít. Az elasztikus belső csuklópánt és a Quick-EZ Hook-and-loop fejlett csuklóvédelmet biztosít , és tökéletesen rögzíti a pontosabb lövés érdekében.

Termék leírás:

  • Prémium Maya Hide™ szintetikus bőrből készült a kényelem és a hosszan tartó teljesítmény érdekében.
  • GEL EFFICAX LINING™ a tökéletes párnázásért és védelemért a gyűrűben
  • Shell Shock™ ütéselnyelő Gel Equilibrium Sheet™
  • Palm-O™ Open Palm Design a tökéletes fogásért és szellőzésért
  • Quick-EZ™ Hook and loop a biztonságos illeszkedésért és a legjobb csuklóvédelemért
  • A formázott ujjhurkok megkönnyítik a kéz ökölbe szorítását
  • Tartós megerősített szerkezet
  • Tökéletesen illeszkedő szabás

Méretválasztás:

Annak érdekében, hogy a legjobban illeszkedjen a kesztyűhöz, mérje meg kezei kerületét közvetlenül a csukló alatt. A legjobb, ha mindkét kezét megméri, és a méretválasztásnál a nagyobb méretet használja, majd hasonlítsa össze a termék alatti képeken található táblázatban található méretekkel. Hozzánk is fordulhat, szívesen segítünk a választásban.

Az S, M méretek 14 éves kortól, illetve nőknek megfelelő méretben ajánlottak.

Gondoskodás:

Annak érdekében, hogy kesztyűje megőrizze tulajdonságait, van néhány tippünk az Ön számára. Mivel a kesztyű műbőrből készült, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. Ezért minden edzés után törölje le őket kívülről, és hagyja szabadon megszáradni. Használhat kesztyűszagtalanítót is, ami jelentősen felgyorsítja a száradást. Soha ne szárítsa közvetlenül hőforrás közelében vagy napon, a magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsítja a bőrt és a tömésekhez használt anyagokat.

A márkáról:

A brit RDX Sports céget 1999-ben alapították Manchesterben. Létrehozásának fő oka az volt, hogy európai versenyt teremtsen az amerikai, japán és mexikói harcművészet-orientált márkák számára. Ezek a márkák sem árban, sem minőségben nem feleltek meg az átlagos brit vadászgép igényeinek. Az RDX ezért elindult a saját útján, és sikeresen fejleszti tovább a küzdősportok és a fitnesz ötletét. Mára ez egy vezető brit márka, amelynek kiváló minőségű és kifinomult termékeit megfizethető áron a világ minden táján ismerik.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Sárga

Alternatív termékek4