Könyökvédők RDX HY

Kívánt fajta elfogyott
S
Fekete

10 240 Ft
pár

Védje könyökét ezzel a prémium minőségű RDX box könyökvédővel! Könnyű, rugalmas Ayz-F™ anyagból készült, amely nem korlátozza a mozgást. Több

Termék kódja: P00054

Az extra könnyű RDX szénszálas könyökvédők szinte minden sporthoz ideálisak . A párnázás extra könnyű szénszálból, a külső huzat pedig csúszásmentes elasztikus anyagból készült. Úgy tervezték, hogy a karhoz tapadjanak, miközben elnyelik az ütéseket. A kompressziós technológia elősegíti a vérkeringést és erősíti a könyök teljes területét, valamint nagyon egyszerű fel- és levételt tesz lehetővé a védők számára. Így nagyon hatékony védelmet nyújtanak a sérülések ellen . A Dri-FIT technológia elvezeti a nedvességet, így száraz és kényelmes marad. Az alacsony profilú konstrukciót úgy tervezték, hogy a párnákat szilárdan a helyükön tartsa, természetes és biztonságos illeszkedést biztosítva minden körülmények között.

Az RDX HY protektorok megkapták a SATRA TECHNOLOGY CE minőségi tanúsítványát. A kutatási és fejlesztési tesztek kimutatták, hogy körülbelül 30%-kal tovább tart, mint a hagyományos könyökvédők.

           

Termék leírás:

  • Könnyű szénszálas szövet párnázás
  • Alacsony súly
  • A kompressziós hüvely kialakítása a jobb véráramlás elősegítése érdekében
  • MMT™ technológia a nedvesség elvezetéséért és a szagtalanságért
  • Rugalmas Ayz-F™ anyag, amelyet a könyök átölelésére terveztek a biztonságos illeszkedés érdekében
  • CE tanúsítvány a SATRA TECHNOLOGY-tól

Tippek a választáshoz:

A megfelelő méretű védőelemek kiválasztása elengedhetetlen a maximális biztonság és kényelem érdekében. Kiválasztásnál ajánlatos a gyártó által megadott méreteket betartani. A termékképek között megtalálod őket. Mérje meg a kéz kerületét körülbelül 10 cm-rel a könyökízület felett. Ha nem biztos a méretválasztásban, forduljon hozzánk, szívesen adunk tanácsot.

Az S és M méret 14 éves kortól alkalmas.

A táblázatban megadott méretek tájékoztató jellegűek, kb.0,5 cm-rel eltérhetnek.

Gondoskodás:

Annak érdekében, hogy védői megőrizzék jellemző tulajdonságaikat, javasoljuk, hogy tartson be néhány alapelvet a gondozásuk során. Mivel az RDX HY sípcsontvédők rugalmas elasztikus anyagból készülnek, nagyon kíméletesen moshatók. Javasoljuk a kézi mosást szappanos vízben vagy mosógél oldatban, alacsony hőmérsékleten, legfeljebb 30 °C-on. Hagyni kell teljesen megszáradni a további használat előtt. Magas hőmérsékleten vagy közvetlen napfényben történő szárítás nem alkalmas.

A márkáról:

A brit RDX Sports céget 1999-ben alapították Manchesterben. Létrehozásának fő oka az volt, hogy európai versenyt teremtsen az amerikai, japán és mexikói harcművészet-orientált márkák számára. Ezek a márkák sem árban, sem minőségben nem feleltek meg az átlagos brit vadászgép igényeinek. Az RDX ezért elindult a saját útján, és sikeresen fejleszti tovább a küzdősportok és a fitnesz ötletét. Mára ez egy vezető brit márka, amelynek kiváló minőségű és kifinomult termékeit megfizethető áron az egész világon ismerik.

Paraméterek
Anyag Vegyes szövet
Színek Fekete