Hayabusa T3 LX Kanpeki Vintage borotvavédők

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

84 840 Ft
pár

Edzés közben ne zavarja el a védők mozgatását, válassza a Hayabusa T3-at, amely az egyedi csúszásgátló rendszernek köszönhetően nem mozdul ki a helyéről. Több

Termék kódja: P00133

A Hayabusa T3 LX protektorokhoz a legjobb minőségű, 100%-ban olasz gabonabőrt használtuk. A bőr erezete látható, de a védőelemek tapintásra és tapintásra simaak. Mivel az olasz szemcsés bőr jól kidolgozott, az LX Vintage védők ellenállnak a sérüléseknek és az öregedésnek. Mindegyik védőpár gondosan, precízen és precízen készült, hogy ne csak páratlan teljesítményt nyújtson, hanem csodálatosan is nézzen ki.

Emelje edzését a következő szintre a T3 LX bőr sípcsontvédőkkel. Többrétegű párnázásuk alkalmazkodik a lábfejhez , hogy figyelemre méltó ütéselnyelést és védelmet biztosítson egy erőteljes rúgás során. Ezeket a sípcsontvédőket két állítható és két rugalmas pánt szilárdan rögzíti, és a szilikon golyókkal együtt valóban tökéletes csúszásmentes illeszkedést biztosít . A könnyű, nyitott hátszerkezet és a puha bélés hűvös és kényelmes tartást biztosít a sportolás közben.

Kényelmes és biztonságos viselet, akár támad, akár blokkol. Rugalmas és könnyű az optimális mobilitás és védelem érdekében. Rugalmas előformázott kialakítás, amely az edzés intenzitásától függetlenül a helyén marad. Ergonomikusan szabott láb- és térdformálás, amely maximális sípcsont- és térdvédelmet és támogatást nyújt minden blokknál vagy ütésnél.

Termék leírás:

  • Az állítható kettős rögzítés tökéletes illeszkedést biztosít a testhez
  • Speciális csúszásgátló technológia
  • Teljes párnázás térdvédelemmel
  • Többrétegű habvédelem a lábszáron és a lábfejen a figyelemre méltó ütéselnyelés érdekében
  • Az olasz teljes kiőrlésű bőr® külső gyakorlatilag elpusztíthatatlan, és páratlan tartósságot biztosít.
  • Az előre hajlított ergonomikus párnázás illeszkedik a sípcsontjához.
  • Nagyon könnyű konstrukció, amely maximális biztonságot és kényelmet biztosít
  • Puha szövet bélés
  • Vintage megjelenés

Méretre vonatkozó tippek:

A mérettáblázatot a termékképek között találod. Ez segít kiválasztani a megfelelő méretet. Ha nem biztos a választásában, forduljon hozzánk. Szívesen segítünk a választásban.

A védők gondozása:

Mivel a Hyabusa T3 Sstringing lábszárvédők valódi bőrből készültek, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. Néhány egyszerű lépés meghosszabbítja élettartamukat és tökéletes megjelenést biztosít. A védőket minden edzés után letörölheted kívülről és belülről, használhatsz szappanos vizet, majd hagyd lassan megszáradni. Soha ne szárítsa őket közvetlenül hőforrás közelében vagy napon. A magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsíthatja az anyagokat. Javasoljuk továbbá speciális bőrápoló termékek használatát.

A márkáról:

A Hayabusa hírnevet szerzett arról, hogy mélyrehatóan elmélyül a műszaki adatokban, tudományos kutatásokat végez, és a termékeik fejlesztése során alkalmazza termékeik felhasználóitól kapott visszajelzéseket. Híres arról, hogy a legjobb Jiu-Jitsu termékeket gyártja.

Hayabusa a Kaizen filozófiát követi. Ez a rendszer a folyamatos fejlesztések iránti vágyat fejezi ki, ami azonban nem egyszeri nagy innovatív ugrásokkal, hanem a legapróbb részletek javításával valósul meg. Ez csak a status quo megkérdőjelezésével érhető el. Vizsgálja meg a termék minden egyes részét, és próbálja meg javítani. Ezt képviseli Hayabusa.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Barna

Alternatív termékek1