Hayabusa T3 LX bokszkesztyű - Vintage - Kesztyű súlya w Oz: 14oz

Kívánt fajta elfogyott
14oz

92 140 Ft
Azonnali feladásra
pár

🥊 Anyag: valódi olasz szemcsés bőr
🥊 Bélés XT2® technológiával
🥊 Rendkívül tartós konstrukció
🥊 Tenyértámasz a csukló igazításáért
🥊 Dual-X® plusz 4x Fusion Splinting
🥊 Többrétegű habtechnológia (Deltra-EG™)
🥊 Ergonómikus hüvelykujj bevarrt pozíció
🥊 Több

Termék kódja: P00070-4

Olasz szemcsés marhabőrből készült

A Hayabusa T3 bokszkesztyű ideális a középhaladó/haladó szintű edzésekhez boksz és kick-box edzésekhez, tartós konstrukcióval, amely hosszú távú viseléshez kényelmes. A Hayabusa T3 LX kesztyűhöz a legmagasabb minőségű, 100% olasz szemcsés bőr került felhasználásra. A bőr szemcséi láthatóak, és a kesztyű sima tapintású és tapintású. Mivel az olasz szemcsés bőr a legtartósabb, az LX kesztyű ellenáll a sérüléseknek és az öregedésnek. Minden pár gondosan, tökéletességgel és precizitással készült. A kesztyűk nem csak páratlan teljesítményt nyújtanak, hanem elképesztően jól is néznek ki.

Technológia az ízületek védelmére

Az ízületeket a Deltra-EG™ is védi a károsodástól, ez a technológia kiterjedt ízületvédelmet nyújt több réteg hab segítségével. A Hayabusa T3 bokszkesztyű tartós konstrukcióval rendelkezik, amely hosszú távú viseléshez kényelmes. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. A mesterséges Vylar bőr kifejezetten extrém igénybevételre lett kifejlesztve, és tartósabb, mint a klasszikus valódi bőr. Bármilyen szinten is bokszolsz, olyan kesztyűt szeretnél, amelyre számíthatsz. Ezeknek a bokszkesztyűknek a kialakítása ideális a sparringhoz, a csapdákon való edzéshez vagy egyszerűen csak a zsákoláshoz.

A legjobb Dual-X® plus 4x fúziós sínezés

Maximális csuklóvédelmet szeretne? A Hayabusa T3 kesztyű az innovatív tervezés és biztonság csúcsát képviseli a boksz és a küzdősportok számára. A Dual-X® néven ismert legjobb zárórendszerük a 4x Fusion Splintinggel együtt maximális támaszt és stabilitást biztosít edzés vagy mérkőzés közben. Ez a rendszer a dupla csuklópánttal szilárd és biztonságos illeszkedést biztosít. Ez kiküszöböli a kesztyű elcsúszásának kockázatát, és minimalizálja a pontatlan illesztéssel járó sérülésveszélyt.

Még több védelem

A Dual-X® rendszer és a 4x Fusion Splinting kombinációja még magasabb szintű védelmet és támogatást nyújt. Ez a technológia négy speciálisan kialakított sínt használ, amelyek a kesztyűbe vannak beépítve az ujjpercek körül. Ezek a sínpárok növelik a stabilitást és védik az ízületeket a lehetséges sérülésektől a kemény edzések vagy játékok során. Ezeknek a technológiáknak a kombinációja nemcsak a Hayabusa T3 kesztyűt teszi a profi harcosok elsőszámú választásává, hanem az amatőrök és a szabadidős sportolók számára is maximális biztonságot, kényelmet és teljesítményt nyújt minden edzésen.

Szellőzőnyílások

Izzad a tenyered, amikor edzel? A tenyéren található szellőzőnyílások biztosítják a levegő áramlását és maximális kényelmet biztosítanak. Az a tény, hogy a tenyér anyaga megegyezik a kesztyű többi részével (nem hálós anyaggal helyettesítve), a kesztyűt nagyobbrészt robusztusabbá, erősebbé teszi, és összességében stabilabbá és védettebbé teszi a kezét. A szellőzőrendszer, valamint az ergonomikus kialakítás mozgásszabadságot jelent, ami szintén növeli a kényelmet. Alig érezhető a kesztyű a kezeden, mikor felveszed a kezedre, úgy fogod érezni, mintha egy második bőrt viselnél.

Ajánlások a mérleg kiválasztásához:

A gyártó által ajánlott felhasználási értékek a következők: 10-12oz zsákokhoz/védőkhöz és 14-16oz zsákokhoz/védőkhöz, partneredzéshez és sparringhoz. A gyártó mérettáblázatát lásd az alábbi termékképeken.

Gondozás:

Mivel a kesztyűk valódi bőrből készülnek, az izzadságban található sók és savak károsítják őket. A rájuk vonatkozó egyszerű ápolási elvek, jelentősen meghosszabbíthatják az élettartamukat. Fontos, hogy minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja lassan megszáradni. A szárítás hőforrás közelében vagy közvetlen napfényben nem ajánlott;

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Barna