Hayabusa T3 Húros lábszárvédők - Méret: L

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

61 370 Ft
Azonnali feladásra
pár

Edzés közben ne zavarja el a védők mozgatását, válassza a Hayabusa T3-at, amely az egyedi csúszásgátló rendszernek köszönhetően nem mozdul ki a helyéről. Több

Termék kódja: P00067-3

Emelje az edzést a következő szintre a T3 stringing sípcsontvédőkkel. Többrétegű párnázatuk alkalmazkodik a lábfejhez, és figyelemre méltó ütéselnyelést és védelmet biztosít egy erős rúgás során . Ezeket a sípcsontvédőket két állítható és két rugalmas pánt szilárdan rögzíti, és a szilikon golyókkal együtt valóban tökéletes csúszásmentes illeszkedést biztosít. A könnyű, nyitott hátszerkezet és a puha bélés hűvös és kényelmes tartást biztosít a sportolás közben.

Kényelmes és biztonságos viselet, akár támad, akár blokkol. Rugalmas és könnyű az optimális mobilitás és védelem érdekében . Rugalmas előformázott kialakítás, amely az edzés intenzitásától függetlenül a helyén marad. Ergonomikusan szabott láb- és térdformálás, amely maximális sípcsont- és térdvédelmet és támogatást nyújt minden blokknál vagy ütésnél.

A Hayabusa T3 box alátétek a legerősebb és legtartósabb anyagból, a nagy teljesítményű edzésekhez elérhető Vylar bőrből készülnek. Ezt az anyagot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a legigényesebb feltételeknek, és tartóssága meghaladja a valódi bőr élettartamát. A Hayabusa berendezéseket tartósra tervezték. A részletekre való odafigyelés és a kidolgozottság biztosítja, hogy a sípcsontvédő olyan erős és tartós legyen, mint az azt használó sportolók.

Termék leírás:

  • Az állítható rögzítés tökéletes illeszkedést biztosít a testhez
  • Speciális csúszásgátló technológia
  • Többrétegű habvédelem a lábszáron és a lábfejen a figyelemre méltó ütéselnyelés érdekében
  • A Vylar® anyagból készült külső gyakorlatilag elpusztíthatatlan és páratlan erőt biztosít.
  • Az előre hajlított ergonomikus párnázás illeszkedik a sípcsontjához.
  • Nagyon könnyű konstrukció, amely maximális biztonságot és kényelmet biztosít
  • Puha szövet bélés

Méretre vonatkozó tippek:

A mérettáblázatot a termékképek között találod. Ez segít kiválasztani a megfelelő méretet. Ha nem biztos a választásában, forduljon hozzánk. Szívesen segítünk Önnek.

A védők gondozása:

Mivel a Hyabusa T3 Sstringing lábszárvédők Vylar szintetikus bőrből készülnek, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. A gondozásuk egyszerű alapelvei jelentősen meghosszabbíthatják élettartamukat. Fontos, hogy a védőket kívülről és belülről minden edzés után áttöröljük, lehet szappanos vizet használni, majd lassan hagyni megszáradni. Soha ne szárítsa őket közvetlenül hőforrás közelében vagy napon. A magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsíthatja az anyagokat.

A márkáról:

A Hayabusa hírnevet szerzett arról, hogy mélyrehatóan elmélyül a műszaki adatokban, tudományos kutatásokat végzett, és felhasználja termékeik felhasználóitól kapott visszajelzéseket termékeik fejlesztése során. Híres arról, hogy a legjobb Jiu-Jitsu termékeket gyártja.

Hayabusa a Kaizen filozófiát követi. Ez a rendszer a folyamatos fejlesztések iránti vágyat fejezi ki, ami azonban nem egyszeri nagy innovatív ugrásokkal, hanem a legapróbb részletek javításával valósul meg. Ez csak a status quo megkérdőjelezésével érhető el. Vizsgálja meg a termék minden egyes részét, és próbálja meg javítani. Ezt képviseli Hayabusa.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek2