Hayabusa T3 boxkesztyű - Fekete/Arany - Kesztyű súlya w Oz: 16oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

68 400 Ft
Azonnali feladásra
pár

🥊 Dual-X® rögzítési rendszer
🥊 Két tépőzáras pánt mindkét irányba rögzíthető
🥊 4x Fusion Splinting
🥊 Tenyértámasz a csukló tökéletes igazításáért
🥊 Tenyértámasz a csukló tökéletes igazításáért
🥊 Bélés AG™ hőmérséklet-szabályozó anyag
🥊 Puha hüvelykujj anyaga
🥊 Multi rétegű habtechnológia (Deltra-EG™)
🥊 Nagyon tartós Vylar® bőr
🥊
Több

Termék kódja: P00074-4

Dual-X® plus 4x Fusion Splinting

Maximális csuklóvédelmet szeretne? A Hayabusa T3 kesztyű az innovatív tervezés és biztonság csúcsa a boksz és a küzdősportok számára. A Dual-X® néven ismert legjobb zárórendszerük a 4x Fusion Splintinggel együtt maximális támaszt és stabilitást biztosít edzés vagy mérkőzés közben. Ez a rendszer a dupla csuklópánttal szilárd és biztonságos illeszkedést biztosít. Ez megszünteti a kesztyű elcsúszásának kockázatát, és minimalizálja a pontatlan illesztéssel járó sérülésveszélyt.

ÉS TÖBB VÉDELEM

A Dual-X® rendszer és a 4x Fusion Splinting kombinációja még magasabb szintű védelmet és támogatást nyújt. Ez a technológia négy speciálisan kialakított sínt használ, amelyek a kesztyűbe vannak beépítve az ujjpercek körül. Ezek a sínpárok növelik a stabilitást és védik az ízületeket a lehetséges sérülésektől a kemény edzések vagy játékok során. Ezeknek a technológiáknak a kombinációja nem csak a Hayabusa T3 kesztyűt teszi a profi harcosok elsőszámú választásává, hanem az amatőrök és a szabadidős sportolók számára is maximális biztonságot, kényelmet és teljesítményt nyújt minden edzés vagy mérkőzés során.

KIVÁLÓ SZERKENTYŰ - IZZADSÁG HÜVELYKUJJ

Mindenki ismeri, egy kis edzés után elkezdesz izzadni, és a homlokodról a szemedbe folyik az izzadság... Igen, nos, ha a bokszon kívül más sportot űzöl, akkor ez nem biztos, hogy probléma. Csak fogsz egy törölközőt, egy ujjat, egy pólót, a karodat (akármit) és letörlöd az izzadtságot. De neked kesztyű van a kezeden, akkor mi van vele? Szerencsére a kezeden csak a Hayabusa T3 kesztyűt viselheted izzadságfogó hüvelykujjal. Ezek lehetővé teszik a hatékony izzadságfelszívást! Ez a funkció nagyon hasznos az intenzív edzések során, amikor izzadsz, és gyorsan el kell távolítanod az izzadságot a homlokodról, hogy az ne takarja el a látásodat, és ne zavarja a koncentrációdat. Így a Hayabusa T3 izzadós hüvelykujjas kesztyű praktikus megoldást nyújt a sportolók számára az izzadás elleni küzdelemhez és az optimális kényelem fenntartásához edzés közben.

SZELLŐZŐNYÍLÁSOK A TENYÉREN ÉS AZ UJJAK ALATT

Izzad a tenyered, amikor edzel? A tenyéren található szellőzőnyílások biztosítják a levegő áramlását és maximális kényelmet biztosítanak. Az a tény, hogy a tenyér anyaga megegyezik a kesztyű többi részével (nem hálós anyaggal helyettesítve), a kesztyűt nagyobbrészt robusztusabbá, erősebbé teszi, és összességében stabilabbá és védettebbé teszi a kezét. A szellőzőrendszer, valamint az ergonomikus kialakítás mozgásszabadságot jelent, ami szintén növeli a kényelmet. Alig érezhető a kesztyű a kezeden, mikor felveszed a kezedre, úgy fogod érezni, mintha egy második bőrt viselnél.


TECHNOLÓGIA AZ ÍZÜLETEK VÉDELMÉRE

Az ízületeket a Deltra-EG™ is védi a károsodástól, ez a technológia kiterjedt ízületvédelmet nyújt több réteg hab segítségével. A Hayabusa T3 bokszkesztyű tartós konstrukcióval rendelkezik, amely hosszú távú viseléshez kényelmes. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. A mesterséges Vylar bőr kifejezetten extrém igénybevételre lett kifejlesztve, és tartósabb, mint a klasszikus valódi bőr. Bármilyen szinten is bokszolsz, olyan kesztyűt szeretnél, amelyre számíthatsz. Ezeknek a bokszkesztyűknek a kialakítása ideális a sparringhoz, a csapdákon való edzéshez vagy csak a sima zsákoláshoz.


Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek AranyFeketeFekete/arany

Alternatív termékek7