Hayabusa T3 boxkesztyű - Fehér/arany - Kesztyű súlya w Oz: 14oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

68 810 Ft
Azonnali feladásra
pár

🥊Dual-X® rögzítő rendszer
🥊Tépőzáras rögzítés mindkét irányban
🥊4x Fúziós sínezés
🥊Tenyértámasz a csukló igazításához
🥊Hőmérsékletszabályozó AG™ szövetbélés
🥊Lágy anyag a hüvelykujjon
🥊Multi-rétegű habtechnológia (Deltra-EG™)
🥊Nagyon tartós Vylar® bőr
🥊 Több

Termék kódja: P00612-3

Technológia az ízületek védelmére

Az ízületeket a Deltra-EG™ is védi a károsodástól, ez a technológia kiterjedt ízületvédelmet nyújt több réteg hab segítségével. A Hayabusa T3 bokszkesztyű tartós konstrukcióval rendelkezik, amely hosszú távú viseléshez kényelmes. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. A mesterséges Vylar bőr kifejezetten extrém igénybevételre lett kifejlesztve, és tartósabb, mint a klasszikus valódi bőr. Bármilyen szinten is bokszolsz, olyan kesztyűt szeretnél, amelyre számíthatsz. Ezeknek a bokszkesztyűknek a kialakítása ideális a sparringhoz, a csapdákon való edzéshez vagy egyszerűen csak a zsákoláshoz.

A legjobb Dual-X® plus 4x fúziós sínezés

Maximális csuklóvédelmet szeretne? A Hayabusa T3 kesztyű az innovatív tervezés és biztonság csúcsát képviseli a boksz és a küzdősportok számára. A Dual-X® néven ismert legjobb zárórendszerük a 4x Fusion Splintinggel együtt maximális támaszt és stabilitást biztosít edzés vagy mérkőzés közben. Ez a rendszer a dupla csuklópánttal szilárd és biztonságos illeszkedést biztosít. Ez kiküszöböli a kesztyű elcsúszásának kockázatát, és minimalizálja a pontatlan illesztéssel járó sérülésveszélyt.

Ještě více ochrany

Kombinace Dual-X® systému s 4x Fusion Splinting poskytuje ještě vyšší úroveň ochrany a podpory. Tato technologie využívá čtyři speciálně tvarované dlahy, které jsou zabudovány do rukavice kolem kloubů. Tyto dlahy zvyšují stabilitu a ochrání klouby před možnými zraněními během náročných tréninků či zápasů. Díky kombinaci těchto technologií jsou rukavice Hayabusa T3 nejenom špičkovou volbou pro profesionální bojovníky, ale také poskytují amatérům a rekreačním sportovcům maximální bezpečnost, pohodlí a výkon při každém tréninku či zápase.

Kiváló szerkentyű - Sweat Thumb

Mindenki ismeri, egy kis edzés után elkezdesz izzadni, és a homlokodról a szemedbe folyik az izzadság... Nos, igen, ha az ökölvíváson kívül más sportot űzöl, akkor ez nem biztos, hogy probléma. Csak fogsz egy törülközőt, ujjat, pólót, kezet (akármit) és letörlöd az izzadtságot. De neked kesztyű van a kezeden, akkor mi van vele? Szerencsére a kezeden csak a Hayabusa T3 kesztyűt viselheted izzadságfogó hüvelykujjal. Ezek lehetővé teszik a hatékony izzadságfelszívást! Ez a funkció nagyon hasznos az intenzív edzések során, amikor izzadsz, és gyorsan el kell távolítanod az izzadságot a homlokodról, hogy az ne takarja el a látásodat, és ne zavarja a koncentrációdat. A Hayabusa T3 izzadós hüvelykujjas kesztyű tehát praktikus megoldást nyújt a sportolók számára az izzadás elleni küzdelemhez és az optimális kényelem fenntartásához edzés közben.

Szellőzőnyílások

Izzad a tenyered, amikor edzel? A tenyéren található szellőzőnyílások biztosítják a levegő áramlását és maximális kényelmet biztosítanak. Az a tény, hogy a tenyér anyaga megegyezik a kesztyű többi részével (nem hálós anyaggal helyettesítve), a kesztyűt nagyobbrészt robusztusabbá, erősebbé teszi, és összességében stabilabbá és védettebbé teszi a kezét. A szellőzőrendszer, valamint az ergonomikus kialakítás mozgásszabadságot jelent, ami szintén növeli a kényelmet. Alig érezhető a kesztyű a kezeden, mikor felveszed a kezedre, úgy fogod érezni, mintha egy második bőrt viselnél.

Mi több, minőségüket és teljesítményüket egyértelműen bizonyítja, hogy a Men's Health Magazine kétszeresen is elnyerte a 2019/2020-as év legjobb bokszkesztyűjének járó díjat.

 

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek AranyFehérEzüst

Alternatív termékek7