Hayabusa S4BG bokszkesztyű - fekete

Kívánt fajta elfogyott
S/12oz

29 920 Ft
pár

Az egyedülálló Hayabusa S4 bokszkesztyű kezdőknek és középhaladóknak a precíz gyártási eljárások, a hosszú távú kutatás és a minimális költségekre való törekvés ötvözésével jött létre. Több

Termék kódja: P00130

Ezek a kezdő kesztyűk tökéletesek zsákoláshoz és edzéshez. Védik az ízületeket és biztosítják a kényelmet, miközben tökéletesítik a technikát. A párnázás kiváló csuklótámaszt biztosít. Ezek a boxkesztyűk előre megformált, ergonomikus szabással és habpárnával rendelkeznek az ízületek megfelelő védelme érdekében. Az S4 kesztyűkben megtalálható a népszerű "izzadt hüvelykujj" is, amely a felsőbb kategóriás T3 termékcsaládból származik. A velúrszerű anyag felszívja az izzadságot, és a hüvelykujjával könnyedén letörölheti az izzadságot az arcáról edzés közben.

A Hayabusa S4 boxkesztyűk a biztonságra és a kényelemre összpontosítanak. A befecskendezett habtömés párnázata kiváló védelmet nyújt az ízületeknek , a habszivacs pedig kellően alátámasztja és megerősíti a csuklót , megelőzve a kellemetlen hajlításokat. Az S4 kesztyűk fájdalommentes edzésre készültek, így több időt tölthet edzéssel, és a keze is kitart. Ezeket a kesztyűket komoly ütések elviselésére tervezték. A külső héj rendkívül strapabíró PU vegán bőrből és fröccsöntött hab töltelékből készült , így tartós kompakt masszát alkot. Megvédi a kezét és az ízületeit, ugyanakkor ellenáll az évekig tartó edzésnek.

Az S4 boxkesztyűk ideálisak kezdők számára, akik elkezdenek bokszozni, fitboxolni, muay thai-t, kickboxot és más kontaktsportokat, ahol biztonságos védelemre van szükségük.

Termék leírás:

  • PU vegán bőrből készült
  • A sínnel ellátott párnázás megtámasztja és igazítja a csuklót
  • A befecskendezett hab kiváló ütéselnyelő ízületvédelmet nyújt
  • A kéz ergonómiája és a természetes vágás megszünteti a kéz megerőltetését
  • A mikroszálas hüvelykujj megkönnyíti az izzadság letörlését
  • Sima nylon belső bélés XT2® technológiával
  • Tépőzáras rögzítés
  • Léghálós tenyér a szellőzésért
  • Habszivacs markolat
  • Kezdőknek/középhaladóknak a legjobb

Javaslatok a mérleg kiválasztásához:

Az S4 sorozatból származó bokszkesztyűket nem csak a súly, hanem a szabványos XS, S, M, L méretek is megjelölik és megkülönböztetik. Ezek a méretek az XS - 10oz, S - 12oz, M - 14oz, L - 16oz súlyoknak felelnek meg. A megfelelő súly és méret könnyebb megtalálásához kövesse a termékképek között található táblázatokat.

Gondoskodás:

Mivel a kesztyűk műbőrből vagy PU-bőrből készülnek, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. A gondozásuk egyszerű alapelvei jelentősen meghosszabbíthatják élettartamukat. Fontos, hogy minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja lassan megszáradni. A szárítás hőforrás közelében vagy közvetlen napfényben nem megfelelő.

A márkáról:

A Hayabusa hírnevet szerzett arról, hogy mélyrehatóan elmélyül a műszaki adatokban, tudományos kutatásokat végez, és a termékeik fejlesztése során alkalmazza termékeik felhasználóitól kapott visszajelzéseket. Híres arról, hogy a legjobb Jiu-Jitsu termékeket gyártja.

Hayabusa a Kaizen filozófiát követi. Ez a rendszer a folyamatos fejlesztések iránti vágyat fejezi ki, ami azonban nem egyszeri nagy innovatív ugrásokkal, hanem a legapróbb részletek javításával valósul meg. Ez csak a status quo megkérdőjelezésével érhető el. Vizsgálja meg a termék minden egyes részét, és próbálja meg javítani. Ezt képviseli Hayabusa.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek2