Hayabusa Icon Kickbox rövidnadrág - kék/fehér

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

26 480 Ft
db

A mozgást szem előtt tartva tervezett Icon Fight combközépig érő kickbox rövidnadrág korlátlan mozgásszabadságot kínál hibrid hosszával és szélesebb oldalsó hasítékaival. Több

Termék kódja: P00134

A combközépig érő Hayabusa Ikon Kickboxing rövidnadrág kiszélesített oldalsó hasítékokkal rendelkezik, amelyek teljesen korlátlan mozgást tesznek lehetővé. Tehát az edzés során csak a saját korlátaid léphetnek fel. Egyedülálló , nagy szilárdságú szövetük hihetetlenül sima és kényelmes, ugyanakkor gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Edzés közben teljesen megbíznod kell a ruháidban, és a Hayabusa rövidnadrág ezt lehetővé teszi. A szilikon derékpánttal biztos lehetsz benne, hogy ezek a rövidnadrágok a helyükön maradnak, bármennyit is mozogsz. A derékszélesség meghúzására szolgáló húzózsinór a hátulsó gumival együtt gondoskodik a rövidnadrág tökéletes illeszkedéséről.

Termék leírás:

  • A derékrész belső része szilikon géllel bélelt
  • Húzózsinór a kerület beállításához
  • Combközépig érő szabás kiszélesedő oldalsó hasítékokkal a korlátlan mobilitás érdekében
  • Nagyon erős szakadásálló anyag megerősített varrásokkal
  • Belső comb sztreccs panelek a mobilitás és a szellőzés érdekében
  • Tépőzáras rögzítés a biztos illeszkedés érdekében
  • A szilikonnal bélelt derékpánt a helyén tartja a rövidnadrágot edzés közben
  • Alkalmas minden küzdősporthoz, grapplinghez, kardióhoz, crossfithez és sok máshoz
  • Anyaga 100% poliészter nagy szakítószilárdsággal
  • Belső rész: 88% poliészter, 12% elasztán

Gondoskodás:

Annak érdekében, hogy a rövidnadrág megőrizze tulajdonságait és megjelenését, van néhány javaslatunk a gondozásukra. Tépőzárral mossa, így nem csak a rövidnadrágot, hanem a mosógépben lévő többi ruhát is megóvhatja. Javasoljuk a kímélő mosási ciklust, alacsony hőmérsékleten és alacsony centrifugálási sebességgel. A sportruházati mosószerek használata segít megőrizni az anyagok minőségét és funkcionalitását. Mindig kövesse a gyártó címkéjén található utasításokat. A szárítógépben való szárításhoz használjon hideglevegős programokat. Ne szárítsa napon vagy hőforrás közelében.


A márkáról:

A Hayabusa hírnevet szerzett arról, hogy mélyrehatóan elmélyül a műszaki adatokban, tudományos kutatásokat végzett, és felhasználja termékeik felhasználóitól kapott visszajelzéseket termékeik fejlesztése során. Híres arról, hogy a legjobb Jiu-Jitsu termékeket gyártja.

Hayabusa a Kaizen filozófiát követi. Ez a rendszer a folyamatos fejlesztések iránti vágyat fejezi ki, ami nem egyszeri nagy innovatív ugrásokkal, hanem a legapróbb részletek javításával valósul meg. Ez csak a status quo megkérdőjelezésével érhető el. Vizsgálja meg a termék minden egyes részét, és próbálja meg javítani. Ezt képviseli Hayabusa.

Paraméterek
Anyag Poliészter

Alternatív termékek2