Gyermek boxkesztyű RDX JBG 4B - fekete/fehér

Kívánt fajta elfogyott
6oz

11 880 Ft
pár

Az RDX gyermek sparring kesztyűt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermekek kezéhez, és átfogó védelmet nyújtson. Több

Termék kódja: P00050

A gyermekek számára alkalmas RDX kesztyűk a legkeményebb Maya Hide™ bőrből készülnek , amely nagy tartósságot és jobb védelmet nyújt a kis kezeknek. Az átfogó kézvédelem érdekében nagy sűrűségű Shell Shock GEL™ párnázattal rendelkeznek a maximális ütéselnyelés érdekében, valamint EVA-LUTION FOAM™ habpárnával a csukló külső oldalán a párnázás, védelem és ütéscsökkentés érdekében. Természetesen a csúcstechnológiás QD-1™ bélés, amely taszítja a nedvességet. Az egyszerű tépőzáras rendszer rugalmas és könnyen igazodik a kéz méretéhez, hogy fejlett csuklótámaszt biztosítson.

Válasszon biztonságot és kényelmet gyermeke számára . Nyugodt lehetsz az RDX gyermekkesztyűkkel, a gyártás során a biztonságra helyezték a hangsúlyt. Ezt a sparring-kesztyű modellt minden küzdősportban használhatja, mint például a klasszikus bokszban, a fitt boxban, a thai boxban, a kickboxban, az MMA edzésben és még sok másban.

Termék leírás:

  • Könnyű gyermek sparring kesztyű
  • Alkalmas kezdőknek és haladóknak
  • Kiváló minőségű Maya Hide™ szintetikus bőrből készült
  • Shell Shock GEL™ nagy sűrűséggel a maximális ütéselnyelés érdekében
  • EVA-LUTION FOAM™ a csukló külső oldalán a párnázás, védelem és ütéscsökkentés érdekében
  • A QD-1™ nedvességelvezető bélés szárazon, egészségesen és szagmentesen tartja a bőrt
  • Quick-EZ™ tépőzáras záródás és gyermekbarát, könnyű felhúzás
  • Egyedi megjelenés és dizájn
  • A teljesen rögzített hüvelykujj védi a hüvelykujjat a sérülésektőlMéretválasztás:

A kesztyű súlyának megválasztásánál általában ajánlott a gyártó mérettáblázatát követni, amely a termékképeken található. Hozzánk is fordulhat, szívesen segítünk a választásban.

Gondoskodás:

Mivel az RDX gyermekkesztyűk PU bőrből, azaz műbőrből készülnek, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott károsodásra. A gondozásuk egyszerű alapelvei segítenek jelentősen meghosszabbítani élettartamukat. Fontos, hogy minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja lassan megszáradni. Hőforrás közelében vagy közvetlen napfényben történő szárítás nem megfelelő, a magas hőmérséklet visszafordíthatatlanul károsíthatja mind a külső, mind a töltőanyagot.

A gyakran ökobőrnek nevezett PU bőr úgy néz ki és úgy érzi, mint a valódi bőr. A gyártáshoz poliuretán gyantát és nagyon finom mikroszálat használnak. Ennek az anyagnak az előnyei közé tartozik: puha textúra, könnyű súly, nagy tartósság és könnyű karbantartás.

A márkáról:

A brit RDX Sports céget 1999-ben alapították Manchesterben. Létrehozásának fő oka az volt, hogy európai versenyt teremtsen az amerikai, japán és mexikói harcművészet-orientált márkák számára. Ezek a márkák sem árban, sem minőségben nem feleltek meg az átlagos brit vadászgép igényeinek. Az RDX ezért elindult a saját útján, és sikeresen fejleszti tovább a küzdősportok és a fitnesz ötletét. Mára ez egy vezető brit márka, amelynek kiváló minőségű és kifinomult termékeit megfizethető áron a világ minden táján ismerik.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Kesztyű súlya w Oz 6oz, 4oz
Színek Fekete

Alternatív termékek3