Gél kézkötések Hayabusa Quick Gel - Méret: M, Színek: Szürke/rózsaszín

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott
Violet
Violet
Fekete
Fekete
Szürke/rózsaszín
Szürke/rózsaszín

8 720 Ft
Azonnali feladásra
pár

Sebesség, hatékonyság és biztonság. Minderről a Hayabusa Quick géles gél kötés gondoskodik majd. Másodpercek alatt készen áll az edzésre! Több

Termék kódja: P00069-4

A Quick Gel zselés kesztyűt néhány másodperc alatt fel lehet tenni a kezére , így optimális védelmet és a zselés párnázás előnyeit élvezheti az ízületeken. A gél védi a kezét és az ízületeket, a kellően hosszú pánt pedig csuklótámaszt nyújt. Ezek a gyors zselés hüvelyek tartós, de puha anyagokból készültek. Rugalmasak, így kényelmesen és biztonságosan ülnek . Több mint 90 cm hosszú pántjuk elég hosszú ahhoz, hogy kiváló minőségű csuklótámaszt biztosítson anélkül, hogy szükségtelenül zavarná a kesztyűt. Az egyedi anatómiai kialakítás biztosítja, hogy a kesztyű alatti ujjak a legkeményebb edzés során sem mozdulnak el a helyükről.

A belső boxkesztyű nagyon gyors és egyszerű alternatívája a klasszikus kötszereknek, ahol a klasszikus kötések használata időigényes lehet, és ha rosszul csinálják, vagy elölről kell kezdeni, vagy el kell szenvedni az edzés kellemetlenségeit. A Hayabusa Quick géles gél kesztyűvel pillanatok alatt hibátlanul készen leszel. Tapasztalja meg a kényelmet és a minőséget a tapadás kompromisszumok nélkül. Akár MMA-t, bokszot, Muay Thait, kickboxot vagy Krav Maga-t edzel, ezek a karujjak kötelezőek.

Termék leírás:

  • Kényelmes és hatékonyabb alternatíva a kötszerek helyett
  • A gélpárnák védik a kezet és eloszlatják az ütéseket
  • Extra hosszú rugalmas pánt az optimális csuklótámaszért
  • Tépőzáras
  • Rugalmas anyag
  • Alkalmas kezdőknek és profiknak
  • Férfiak és nők számára
  • A gél kötszereket párban szállítjuk

 

Méretre vonatkozó tippek:

A megfelelő méret kiválasztása elengedhetetlen a maximális biztonság és kényelem érdekében. Ezért javasoljuk, hogy a választásnál vegye figyelembe a termékképeken található mérettáblázatot. Ha nem biztos a választásban, forduljon hozzánk, szívesen adunk tanácsot.

Gondoskodás:

Annak érdekében, hogy gélvédői megőrizzék jellemző tulajdonságaikat, javasoljuk, hogy tartson be néhány alapelvet a gondozásuk során. Moshatja és száríthatja őket a szárítógépben alacsony hőmérsékleten és kímélő programokkal. Javasoljuk, hogy használjon hálós zacskót, hogy a tépőzár ne sértse meg a többi ruhát. A következő használat előtt mindig hagyni kell teljesen megszáradni az ujjakat. A magas hőmérsékleten vagy közvetlen napfényben történő szárítás nem alkalmas, mert a kötéstömések magas hőmérsékleten megsérülhetnek.

A márkáról:

A Hayabusa hírnevet szerzett arról, hogy mélyrehatóan elmélyül a műszaki adatokban, tudományos kutatásokat végez, és a termékeik fejlesztése során alkalmazza termékeik felhasználóitól kapott visszajelzéseket. Híres arról, hogy a legjobb Jiu-Jitsu termékeket gyártja.

Hayabusa a Kaizen filozófiát követi. Ez a rendszer a folyamatos fejlesztések iránti vágyat fejezi ki, ami azonban nem egyszeri nagy innovatív ugrásokkal, hanem a legapróbb részletek javításával valósul meg. Ez csak a status quo megkérdőjelezésével érhető el. Vizsgálja meg a termék minden egyes részét, és próbálja meg javítani. Ezt képviseli Hayabusa.

Paraméterek
Anyag Vegyes szövet
Színek FeketeSzürke/rózsaszín

Alternatív termékek5