Fairtex TV1 edzőmellény

63 080 Ft
Azonnali feladásra
db

Úgy tervezték, hogy hatékonyan elnyeljen minden típusú ütést, beleértve az ütéseket, rúgásokat, térdütéseket és kombinációkat. Több

Termék kódja: P00447

Termék leírás:

- Anyaga: szintetikus bőr
- Méret: univerzális
- Bélés: Négyrétegű hab - merevebb és sűrűbb külső réteg, lágyabb belső réteg
- Funkció: Minden típusú ütést elnyel - ütések, rúgások, térdütések, kombinációk
- Alkalmas: Muay Thai, MMA, Kickbox, Full Contact vagy K1
- Könnyű és kontúros kialakítás a kényelmes, hosszú távú használat érdekében
- Elülső és oldalsó fehér célpontok
- Váll- és derékpánt a könnyű használat érdekében

Termékleírás:

A Fairtex TV1 edzőmellény nélkülözhetetlen professzionális kiegészítő az olyan küzdősportok edzéséhez, mint a box, a Muay Thai, az MMA, a Kickbox vagy a K1. Úgy tervezték, hogy hatékonyan elnyeljen minden típusú ütést, beleértve az ütéseket, rúgásokat, térdütéseket és kombinációkat. A minőségi szintetikus bőrből készült mellény négyrétegű párnázási rendszerrel rendelkezik, amely egy merevebb, sűrűbb külső réteget és egy extra puha belső réteget tartalmaz a maximális ütéselnyelés érdekében.

Kontúros kialakításával és könnyű súlyával hosszú távú kényelmes viseletet tesz lehetővé, ami kulcsfontosságú az edzéseken. A mellény elülső és oldalsó fehér célpontokkal van felszerelve, hogy növelje a gyakorlati pontosságot és hatékonyságot. A váll- és derékkapcsos pántok biztosítják a mellény könnyű és gyors használatát, ami különösen fontos az intenzív edzés során. Összességében a Fairtex TV1 edzőmellény ideális partner minden edzőnek vagy diáknak, aki megbízható és hatékony eszközt keres harci sportkészségeinek és technikáinak fejlesztéséhez.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek FeketeFehér