Cleto Reyes mini kesztyű medál

7 990 Ft
Azonnali feladásra
pár

✅ A klasszikus Cleto Reyes bokszkesztyű hű miniatűrje.
✅ Vinyl anyag
✅ Zsinórral összekötve, akasztásra alkalmas
✅ Cleto Reyes minőségi szabvány szerint készült
✅ Eredeti ajándék minden bokszrajongónak)
Több

Termék kódja: P00028

Cleto Reyes Mini Car Boxing kesztyűk

Hozd a boksz szellemét az autódba a Cleto Reyes mini kesztyűkkel. A legendás bokszkesztyű miniatűr változatai műbőrből készültek, és egy húzózsinórral vannak összekötve. Tökéletesek az autóba akasztásra, így útközben is kifejezheted a küzdősportok iránti szenvedélyedet. Ez a stílusos és ikonikus kiegészítő kézzel készült Mexikóban, és tökéletesen megjeleníti az igazi Cleto Reyes kesztyűk részletes másolatait.

Részletes információk

✔ A klasszikus Cleto Reyes bokszkesztyűk hűséges miniatúrái
✔ Vinyl anyag
✔ Zsinórral összekötve, felakasztható
✔ Cleto Reyes minőségi szabvány szerint készült
✔ Eredeti ajándék minden bokszrajongónak

A márkáról

A mexikói Cleto Reyes márka évek óta egyet jelent a boxfelszerelések legmagasabb minőségi kidolgozásával és anyagával. A termékeket kézzel készítették és az évek során ellenőrzik a világ minden tájáról érkező harcosok. A Cleto Reyes márkához köthető leghíresebb bunyósok közé tartozik Muhammad Ali, aki ezt a márkát híressé tette, valamint Many Paquiao, Sugar Rey Leonard és még sokan mások.

Ezt a legendás márkát a mexikói bokszoló, Cleto Reyes Castro hozta létre, aki a ringben szerzett felbecsülhetetlen értékű tapasztalatai alapján megalkotta a világ legjobb kesztyűit. Így kezdődött a nagyon erős Cleto Reyes márka története. Aminek kezdetén megvolt az igény, később a nagy bokszszenvedély, végül a munka iránti elhivatottság.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Piros