Boxkesztyű Fairtex x Booster FXB BG V2 - fekete/zöld - Kesztyű súlya w Oz: 16oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

64 620 Ft
Azonnali feladásra
pár

✅ Anyag: kiváló minőségű marhabőr
✅ Háromrétegű hab a lengéscsillapításhoz
✅ Széles tépőzár (8 cm)
✅ Csuklószélesség: kb. 12 cm
✅ Részben párnázott tenyér az extra kényelem és védelem érdekében
✅ Ikonikus Fairtex- és Booster-logó
✅ Thaiföldön készült
Több

Termék kódja: P00625-2

Bemutatjuk az exkluzív FX BG V2 bokszkesztyűt, amelyet a küzdősportok piacának két vezetője - a Fairtex és a Booster Fight Gear - együttműködésével hoztak létre. Ez az egyedülálló termékcsalád egyesíti a két márka legjobb tudását és tapasztalatát, hogy megfeleljen az európai sportolók magas igényeinek.

Kialakítás és minőség Az FX BG V2 kesztyű kiváló minőségű marhabőrből készült, kiváló minőségű gyártással büszkélkedhet. 100%-ban Thaiföldön készülnek, ahol figyelmet fordítanak a precíz kézműves munkára. Ezt a modellt edzésre és sparringra tervezték, hosszúkás formája extra csuklóvédelmet biztosít.

Tökéletes illeszkedés és nagyszerű védelem A Fairtex x Booster FX BG V2 kesztyű innovatív kialakításának köszönhetően, amely párnázott csuklót és tenyeret tartalmaz, a kesztyű szorosabb illeszkedést és további védelmet nyújt. A kb. 4 cm vastag párnázás az ujjperceknél és a részleges tenyérpárnázás biztosítja a kényelmet edzés közben, és védi a kéz érzékeny területeit.

Kemény és stabil illeszkedés A széles tépőzár (8 cm) biztosítja a csukló szilárd rögzítését és stabilitását, ami elengedhetetlen a biztonságos és hatékony edzéshez. A kesztyű csuklószélessége körülbelül 12 cm, ami hozzájárul a tökéletes tartáshoz és kényelemhez.

magas szintű ütéselnyelés: A kesztyű párnázásához használt háromrétegű hab kiválóan elnyeli az ütéseket, minőségi védelmet nyújt az ujjpercek és az egész kéz számára. A latex és a PUR habok kombinációja hosszú élettartamot és nagyfokú kényelmet biztosít használat közben.

Ikonikus márkajelzés: A kesztyűket az ikonikus Fairtex és Booster logók díszítik, kiemelve egyediségüket és minőségüket. Ez a modell tökéletes választás mindazoknak, akik kiváló minőségű bokszkesztyűt keresnek kiváló tulajdonságokkal és dizájnnal.

Részletek:

  • Anyag: kiváló minőségű marhabőr
  • Háromrétegű hab a lengéscsillapításért
  • Széles tépőzáras rögzítés (8 cm)
  • Csuklószélesség: kb. 12 cm
  • Részlegesen párnázott tenyér az extra kényelem és védelem érdekében
  • Ikonikus Fairtex és Booster logók
  • Made in Thailand

Kényeztesse magát egy olyan kesztyűvel, amely ötvözi a hagyományt és az innovációt, és emelje edzéseit a következő szintre a Fairtex x Booster FXB V2-vel!

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek ZöldFekete