Bokszkesztyű Cleto Reyes Tépőzáras Training - Kék - Kesztyű súlya w Oz: 14oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

130 880 Ft
Azonnali feladásra
pár

✅ Anyaga: marhabőr
✅ Tépőzáras rögzítés
✅ precíz kézzel készített
✅ Kiváló minőségű párnázás
✅ Vízálló bélés
✅ mandzsettafolt
✅ Mexikóban készült
Több

Termék kódja: P00024-29

Ha bokszkesztyűt választ, és biztos akar lenni a minőségben és a tökéletes kidolgozásban , akkor a Cleto Reyes márkájú kesztyűk a megfelelő választás az Ön számára. Kiváló minőségű marhabőrből készültek, ami nagyon tartós. A tépőzáras edzőkesztyűk nagyon kényelmesek, kényelmesek és légáteresztőek viselés közben, alig érezni a kezén . Az ergonómikus forma és a minőségi latex hab párnázás megadja azt a magabiztosságot, amelyre a kemény edzés során szüksége van, és kezeit biztonságban tartja. A varrott hüvelykujj védi az ellenfél szemét, és megakadályozza, hogy a hüvelykujj eltörjön vagy ficam legyen. Természetesen van egy bevarrt vízlepergető bélés, ami megakadályozza a töltelék átnedvesedését és így állandó súlyon tartja a kesztyűt.

Az utánozhatatlan Cleto Reyes dizájn és a mandzsetta logóhímzése már első pillantásra vonzza a tekintetet. A precíz kézi feldolgozás garantálja a kesztyűk legmagasabb minőségét és hosszú élettartamát.

Termék leírás:

  • Párnázat az ütközési területen az optimális védelem érdekében
  • Tépőzáras
  • A varrott hüvelykujj megakadályozza a hüvelykujj törését vagy elmozdulását, és védi az ellenfél szemét
  • A legjobb minőségű marhabőrből készült
  • Precíziós kézzel készített
  • A vízálló bélés megakadályozza a töltelék nedvesedését
  • Folt a mandzsettán
  • Megfelel a magas minőségi előírásoknak
  • Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt
  • Mexikóban készült

Tippek a boxkesztyű súlyának kiválasztásához:

A belső kesztyű mérete univerzális, ezért minden súlyra azonos. A bokszkesztyűk súlyát unciában adják meg világszerte. Általában minél nehezebb a harcos, annál nehezebbnek kell lennie a kesztyűnek.

A kesztyűk gondozása:

Mivel a kesztyű marhabőrből készül, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. A gondozásuk egyszerű alapelvei jelentősen meghosszabbíthatják élettartamukat. Fontos, hogy minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja lassan megszáradni. A szárítás hőforrás közelében vagy közvetlen napfényben nem megfelelő. A kesztyűnek használat előtt teljesen száraznak kell lennie. A Cleto Reyes kesztyűk élettartamának meghosszabbítása érdekében a bőrnek megfelelő termékkel történő kezelést is javasoljuk.

A márkáról:

A mexikói Cleto Reyes márka évek óta egyet jelent a boxfelszerelések legmagasabb minőségi kidolgozásával és anyagával. A termékeket kézzel készítették és az évek során a világ minden tájáról származó harcosok ellenőrizték. A Cleto Reyes márkához köthető leghíresebb bunyósok közé tartozik Muhammad Ali, aki a márkát híressé tette, valamint Many Paquiao, Sugar Rey Leonard és még sokan mások.

Ezt a legendás márkát a mexikói bokszoló, Cleto Reyes Castro hozta létre, aki a ringben szerzett felbecsülhetetlen értékű tapasztalatai alapján a világ legjobb kesztyűit alkotta meg. Így kezdődött a nagyon erős Cleto Reyes márka története. Aminek kezdetén volt az igény, később a nagy bokszszenvedély, végül a munka iránti elhivatottság.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Kék

Alternatív termékek4