Bokszkesztyű SUPER PRO COMBAT GEAR Bruiser - Fekete - Kesztyű súlya w Oz: 18oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

39 150 Ft
Azonnali feladásra
pár
Super Pro Combat Gear

✅ Anyag: marhabőr
✅ Párnázás: kézzel készült négy különböző anyagrétegből
✅ Rögzítés: dupla tépőzár a csukló optimális alátámasztásához
✅ Belső: Bársony anyag a maximális kényelem érdekében
✅ Kialakítás: Lehetővé teszi az ököl könnyű összeszorítását és tartását
Több

Termék kódja: P00619-3

A Super Pro bokszkesztyű a legmagasabb minőségű bőrből készül, ami biztosítja rugalmasságát és nagy tartósságát. A párnázat kézzel készült, négy különböző anyagrétegből álló kompozícióból, a kiváló védelem és kényelem érdekében a kezek számára. Ezeknek a kesztyűknek egyedülálló jellemzője a dupla tépőzáras záródás, amely optimális támaszt nyújt a csuklónak. A kesztyű belseje bársonyszerű anyagból készült, amely kellemes tapintású, hozzájárulva az általános kényelemhez az edzés során.

A termék jellemzői:

✔ Anyag: Kiváló minőségű bőr
✔ Párnázás: Kézzel készített négy különböző anyagrétegből
✔ Rögzítés: Dupla tépőzár az optimális csuklótámaszért
✔ Belső oldal: Bársony anyag a maximális kényelemért
✔ Kialakítás: Lehetővé teszi az ököl könnyű összeszorítását és tartását.

Milyen harcművészetekhez alkalmasak a kesztyűk?

A Super Pro Combat Gear Bruiser bőr (kick) bokszkesztyű alkalmas thai/kickboxoláshoz, hagyományos bokszhoz és K1-hez. Ideális amatőr és haladó bokszolók számára, akik biztonságos, kényelmes és kiváló minőségű kesztyűt keresnek.

A versenyeken a sportolók általában 10 unciás kesztyűt használnak. A nehezebb és intenzívebb edzésekhez, amelyek erősítik a karokat és a vállakat, javasoljuk, hogy nagyobb méretű/nehezebb kesztyűt válasszon.

Tippek a használathoz

Mindig használjon kézmelegítőt vagy belső kesztyűt, hogy extra támogatást és biztonságot nyújtson a kezének edzés közben.


A Super Pro Combat Gear 1978 óta ismert a kiváló minőségéről. A Super Pro nem köt kompromisszumokat az anyagválasztás vagy a kényelem terén. A Super Pro termékeket a világ vezető edzői és bajnokai fejlesztették ki, akik ismerik a csúcsminőségű harci felszereléssel szemben támasztott követelményeket. Ezekkel a kesztyűkkel megtapasztalhatja a kickbox és más küzdősportok végső élvezetét.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Fekete