Bokszkesztyű RIVAL RS2V 2.0 Super - Blue

Kívánt fajta elfogyott
18oz

79 110 Ft
pár

Az RS2V Super Sparring boxkesztyűk professzionális választás az igényes edzésekhez, baráti áron. Kiváló védelemmel és az Ergo Xtreme szögletes pántrendszerrel továbbfejlesztett csuklótámasznak köszönhetően ezek a kesztyűk a legjobb ár-érték arányú bokszkesztyűk közé tartoznak. Több

Termék kódja: P00200

A RIVAL RS2V 2.0 Super sparring kesztyűk továbbfejlesztett, új, rendkívül strapabíró külső anyagból készülnek, de ugyanolyan hosszú távú tartóssággal rendelkeznek, mint amit a RIVAL Original-tól elvár. Többrétegű habszivacs párnázással, a RIVAL Ergo Xtreme szögletes pántrendszerével, kúpos mandzsettával és szövet belső béléssel rendelkeznek. RIVAL nyomott grafika és RIVAL szilikon tapasz a pánton.

Termék leírás:

  • Szupertartós mikroszálas anyagból készült
  • Többrétegű hab töltelék
  • A rivális Ergo Xtreme szögletes hevederrendszere
  • Kúpos mandzsetta kialakítás
  • Puha belső bélés habszivacsból
  • Rivális grafika nyomtatással
  • Rivális szilikon tapasz a pánton
  • Anyaga: mesterséges bőr

Értesítés:

Mivel a mi sparringkesztyűink habok és különböző sűrűségű rétegek kombinációját használják, erősen javasoljuk, hogy a sparring használata előtt legalább 10-20 percig "próbálja ki" új sparringkesztyűjét a táskán és/vagy a védőkesztyűn. .

Javaslatok a mérleg kiválasztásához:

A megfelelő kesztyűméret kiválasztásakor a kéz kerületét ajánljuk fő iránymutatónak. A bokszoló súlya csak másodlagos iránymutatóként szolgálhat. Minden méret és súly hozzávetőleges, és csak tájékoztató jellegű. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban, forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

A Rival márkáról:

"A Rivalnál úgy gondoljuk, hogy míg más cégek marketingesek, akik megpróbálnak betörni a boksz világába, mi büszkék vagyunk arra, hogy bokszolók vagyunk, akik megpróbálnak betörni az üzlet világába."

A Rival márka kezdettől fogva a professzionális boksz piac csúcsára összpontosított. Számtalan olcsó márka létezik, de a Rival célja, hogy a lehető legjobb minőségű kesztyűket és felszereléseket állítsa elő, amelyeket minden top amatőr, profi és edzőterem magabiztosan használhat.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Kék

Alternatív termékek2