Bokszkesztyű RIVAL RS10V Optima - fekete

A Rival RS 10 V Optima bőr bokszkesztyűket úgy hozták létre, hogy elősegítsék a jobb fogást, nagyobb tartást és természetes ökölhelyzetet biztosítsanak. Több

Termék kódja: P00198

Termék már nem szerepel az ajánlatban

Kényeztesse magát a lehető legnagyobb kényelemmel és biztonsággal edzés közben. RS10V kesztyűk frissen, új dizájnban, megnövelt párnázott réteggel, hogy még jobban védjék kezeit. Prémium minőségű marhabőrből készültek és szellőző tenyérrel rendelkeznek. Az eredeti Ergo Strap rögzítőrendszer jobb védelmet és erősítést biztosít a csuklónak.

Termék leírás:

  • Új, karcsú kialakítás magasított, réteges párnázattal a maximális védelem érdekében
  • Prémium teljes kiőrlésű marhabőr
  • A rivális eredeti Ergo Strap rögzítési rendszere
  • Szellőztetett tenyér
  • 45 mm-es réteges hab párnázás
  • Kúpos mandzsetta kialakítás

 

Értesítés:

Mivel a mi sparringkesztyűink habok és különböző sűrűségű rétegek kombinációját használják, erősen javasoljuk, hogy a sparring használata előtt legalább 10-20 percig "próbálja ki" új sparringkesztyűjét a táskán és/vagy a védőkesztyűn. .

Javaslatok a mérleg kiválasztásához:

A megfelelő kesztyűméret kiválasztásakor a kéz kerületét ajánljuk fő iránymutatónak. A bokszoló súlya csak másodlagos iránymutatóként szolgálhat. Minden méret és súly hozzávetőleges, és csak tájékoztató jellegű. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban, forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

A Rival márkáról:

"A Rivalnál úgy gondoljuk, hogy míg más cégek marketingesek, akik megpróbálnak betörni a boksz világába, mi büszkék vagyunk arra, hogy bokszolók vagyunk, akik megpróbálnak betörni az üzlet világába."

A Rival márka kezdettől fogva a professzionális boksz piac csúcsára összpontosított. Számtalan olcsó márka létezik, de a Rival célja, hogy a lehető legjobb minőségű kesztyűket és felszereléseket állítsa elő, amelyeket minden top amatőr, profi és edzőterem magabiztosan használhat.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek1