Bokszkesztyű RIVAL RS1 2.0.Ultra - piros

Kívánt fajta elfogyott
16oz

88 720 Ft
pár

🥊Fűzős sparring kesztyű RS1
🥊A kényelem és a védelem tökéletes kombinációja
🥊Multi rétegű párnázás
🥊Sloping mandzsetta kialakítás
🥊Modern technológiák alkalmazása a gyártásban
🥊Mikroszálas bőr Több

Termék kódja: P00475

Szögletes mandzsetta a hatékony csuklótámaszért

Speciális ferde mandzsetta a tökéletes csuklótámaszért - aAngled Lace Track rendszerrel. Ez az egyedülálló és eredeti innováció nem csak a csukló körméretének új és dinamikus beállítását kínálja, hanem a tökéletes "fűzést" is biztosítja, amely a legjobb illeszkedést és stabilitást nyújtja. Az Ergo LaceTrack rendszer a teljes Rival termékcsalád meghatározó jellemzőjévé vált. Válassza a kiváló csuklóvédelmet.


DTermék részletek:

A Rival RS tartós mikroszálas anyagból készült, és maximális védelmet és kényelmet biztosít edzés közben. A többrétegű, nagy sűrűségű habszivacs párnázásnak köszönhetően a kezek védve vannak az ütésektől és a rázkódásoktól. A Rival Ergo Lace Track rendszer optimális alátámasztást és rögzítést biztosít a csuklónak, növelve a mozgás feletti kontrollt és stabilitást hozva. A kúpos mandzsetta kialakítása és a puha hab belső bélés kényelmes és stabil illeszkedést biztosít a kéz és a csukló számára. Ezek a kesztyűk alkalmasak sparringhoz, kör edzéshez és zsákos munkához, minden edzéshez a szükséges támogatást és védelmet nyújtva.


Mivel a sparringkesztyűk gyártása során több rétegű habok kombinációját, valamint különböző sűrűségű habokat használnak, erősen javasoljuk, hogy az új sparringkesztyűt legalább 10-20 menetig próbálja ki a zsákon és/vagy az ökölvívókesztyűben, mielőtt sparringban használná.


Ajánlások a mérleg kiválasztásához:

A megfelelő kesztyűméret kiválasztásához a kéz kerületét javasoljuk fő iránymutatásként. Más kesztyűmárkáktól eltérően a Rival bokszkesztyűi keskenyebb szabásúak. A bokszkesztyű súlya csak további iránymutatásként szolgálhat. Minden mérés és súly hozzávetőleges és tájékoztató jellegű. Ha segítségre van szüksége a kiválasztáshoz, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk.

Méret A bokszoló súlya A tenyér kerülete A kesztyű súlya
S 40 - 55 kg 14 - 16,5 cm 12 oz
M 55 - 69 kg 16,5 - 19 cm 14 oz.
L 69 - 84 kg 19 - 21,5 cm 16 oz
XL Több mint 84 kg 21,5 - 24 cm 18 oz.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Piros

Alternatív termékek1