Bokszkesztyű RIVAL RS 60V 2.0 Workout - fekete

Kívánt fajta elfogyott
16oz

33 840 Ft
pár

A kezdőktől a profi harcosokig minden szinten a sparring az egyik legjobban várt és legizgalmasabb része minden bokszedzésnek. Az RS60V bokszkesztyűk pontosan ezt a tényt szem előtt tartva készültek, tökéletesen megfelelnek minden kezdő és középhaladó sportoló igényeinek. Több

Termék kódja: P00196

A rivális RS60V sparring kesztyűket ugyanazon az elvek alapján fejlesztették ki, mint a professzionális legjobb sparringkesztyűket. 4 cm magas öntött habszivacs bevonattal és nagy ütési felülettel rendelkeznek a maximális védelem érdekében. Az RS60V kesztyűkkel minden fontos tulajdonságot megkap a minőségi sparring kesztyűkben.

Termék leírás:

  • Prémium minőségű szintetikus bőrből készült
  • Ikonikus dizájn
  • 4 cm magas öntött PU hab
  • Frissített és továbbfejlesztett rivális grafika
  • Kúpos mandzsetta kialakítás

Értesítés:

Mivel a mi sparringkesztyűink habok és különböző sűrűségű rétegek kombinációját használják, erősen javasoljuk, hogy a sparring használata előtt legalább 10-20 percig "próbálja ki" új sparringkesztyűjét a táskán és/vagy a védőkesztyűn. .

Javaslatok a mérleg kiválasztásához:

A megfelelő kesztyűméret kiválasztásakor a kéz kerületét ajánljuk fő iránymutatónak. A bokszoló súlya csak másodlagos iránymutatóként szolgálhat. Minden méret és súly hozzávetőleges, és csak tájékoztató jellegű. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban, forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

A Rival márkáról:

"A Rivalnál úgy gondoljuk, hogy míg más cégek marketingesek, akik megpróbálnak betörni a boksz világába, mi büszkék vagyunk arra, hogy bokszolók vagyunk, akik megpróbálnak betörni az üzlet világába."

A Rival márka kezdettől fogva a professzionális boksz piac csúcsára összpontosított. Számtalan olcsó márka létezik, de a Rival célja, hogy a lehető legjobb minőségű kesztyűket és felszereléseket állítsa elő, amelyeket minden top amatőr, profi és edzőterem magabiztosan használhat.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek3