Bokszkesztyű Cleto Reyes Extra Padding - fekete - Kesztyű súlya w Oz: 16oz

Kívánt fajta elfogyott
16oz

123 080 Ft
Azonnali feladásra
pár

Tartsa kezeit biztonságban és rendkívül kényelmesen még a legkeményebb edzés során is. Az anatómiailag kialakított Extra Padding edzőkesztyűk 1,2 cm-rel szélesebb párnázott réteggel rendelkeznek a kézízületek felső részén, mint a standard modellen. Több

Termék kódja: P00247-1

Ennek köszönhetően nemcsak Önnek, hanem az ellenfélnek is nagyobb védelmet nyújtanak az edzés során. Minden egyes ütésnél a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják. A varrott hüvelykujj védi az ellenfél szemét, és megakadályozza a hüvelykujj eltörését vagy ficamát. A modell másik előnye a meghosszabbított tépőzáras mandzsetta, amely optimálisan merevíti a csuklót. Természetesen a vízlepergető bélés megakadályozza, hogy a párnázat átázzon, így a kesztyű stabil súlyt tart. A kényelmes illeszkedésnek, az anatómiai formának, az átgondolt kialakításnak és a precíz kézműves kivitelezésnek köszönhetően ezek a kesztyűk a biztonság szinonimájává váltak. 

A testhez simuló szabásnak, az anatómiai formának, az átgondolt kialakításnak és a precíz kézi kidolgozásnak köszönhetően ezek a kesztyűk a biztonság szinonimájává váltak.

A Cleto Reyes cég évek óta egyet jelent a mexikói boxfelszerelések legmagasabb minőségi kidolgozásával és anyagával. Termékei a hagyományokra épülnek, és a világ minden tájáról érkező harcosok ellenőrzik.

Termék leírás:

  • 5 cm-es párnázás az ütközési területen a maximális védelem érdekében
  • Latex hab párnázás a kiváló kézvédelemért
  • Meghosszabbított tépőzáras mandzsetta a csukló megerősítéséhez
  • A varrott hüvelykujj megakadályozza a hüvelykujj törését vagy elmozdulását, és védi az ellenfél szemét
  • A legjobb minőségű marhabőrből készült
  • A vízálló bélés megakadályozza a töltelék nedvesedését
  • Folt a mandzsettán
  • Precíziós kézzel készített
  • Megfelel a magas minőségi előírásoknak
  • Mexikóban készült

Tippek a boxkesztyű súlyának kiválasztásához:

A belső kesztyű mérete univerzális, ezért minden mérlegre azonos. A bokszkesztyűk súlyát unciában adják meg világszerte. Általában minél nehezebb a harcos, annál nehezebbnek kell lennie a kesztyűnek.

A kesztyűk ápolása:

Mivel a kesztyű marhabőrből készül, érzékenyek az izzadságban lévő sók és savak által okozott sérülésekre. A gondozásuk egyszerű alapelvei jelentősen meghosszabbíthatják élettartamukat. Fontos, hogy minden edzés után törölje le a kesztyű külsejét, és hagyja lassan megszáradni. A szárítás hőforrás közelében vagy közvetlen napfényben nem megfelelő. A kesztyűnek használat előtt teljesen száraznak kell lennie. Javasoljuk továbbá, hogy a kesztyűt bőrkészítményekkel kezelje.

A márkáról:

A mexikói Cleto Reyes márka évek óta egyet jelent a boxfelszerelések legmagasabb minőségi kidolgozásával és anyagával. A termékeket kézzel készítették és az évek során ellenőrzik a világ minden tájáról érkező harcosok. A Cleto Reyes márkához köthető leghíresebb bunyósok közé tartozik Muhammad Ali, aki a márkát híressé tette, valamint Many Paquiao, Sugar Rey Leonard és még sokan mások.

Ezt a legendás márkát a mexikói bokszoló, Cleto Reyes Castro hozta létre, aki a ringben szerzett felbecsülhetetlen értékű tapasztalatai alapján megalkotta a világ legjobb kesztyűit. Így kezdődött a nagyon erős Cleto Reyes márka története. Aminek kezdetén megvolt az igény, később a nagy bokszszenvedély, végül a munka iránti elhivatottság.

Paraméterek
Anyag Valódi bőr
Színek Fekete

Alternatív termékek1