Bokszkesztyű ADIDAS Speed ​​​​100 - rózsaszín - Kesztyű súlya w Oz: 12oz

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

20 350 Ft
Azonnali feladásra
pár

Az újonnan kifejlesztett, előre öntött, nagy kompressziós IMF hab homogén ütéselnyelést biztosít, a kialakítás pedig "sebességet" kölcsönöz a kesztyűknek. Több

Termék kódja: P00459-6

Részletek:

- Egyedülálló IMF többrétegű hab konstrukció
- Belső bélés a nagyobb kényelem érdekében
- PU FLX 3.0 külső héj
- Egyrészes díszléc az optimális csuklótámaszért
- A CLIMACOOL technológia szárazon és hűvösen tartja a kezeket

Termékleírás:

Az adidas Speed ​​​​100 ADISBG100 edzőkesztyű FLX 3.0 PU külső anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot az edzés során. Az újonnan kifejlesztett , nagy tömörítésű előformázott IMF hab homogén ütéscsillapítást biztosít, a kialakítás pedig "sebességet" kölcsönöz a kesztyűknek, így konstrukciójuk az edzéshez igazodik. A ClimaCool háló biztosítja a megfelelő szellőzést , és szárazon és hűvösen tartja a kezeket. A csuklón található tépőzáras rögzítési rendszer lehetővé teszi a kesztyű gyors és biztonságos beállítását, csuklótámaszt biztosítva és megóvja a felhasználót a sérülésektől. Ezeknek a kesztyűknek a felépítését úgy tervezték, hogy optimalizálják a boxer mozgásának sebességét és teljesítményét.

KÜLSŐ SHELL FLX 3.0 PU

Ezek a kesztyűk kiváló minőségű poliuretán bőrből készülnek, amely hosszan tartó és erős külső héjat ad nekik. Nagyszerű a nehéz táska ütéséhez, kesztyűs edzéshez, kondicionáló órákhoz és könnyű sparringhez, kezdőknek, amatőröknek és középhaladóknak!

EGY DARABOS PRÉSÍTÉS AZ OPTIMÁLIS CSUKÓTÁMASZTÁSHOZ

Ez a bokszkesztyű egy darabból álló díszléccel rendelkezik, amely erős csuklótámaszt biztosít, és megóv a sérülésektől edzés/edzés közben. Bokszhoz és kickboxhoz kiváló nők és férfiak számára! Kérjük, olvassa el méretismertetőnket az Önnek ideális méret kiválasztásához!

A CLIMACOOL TECHNOLÓGIA SZÁRAZON ÉS HIDEGEN TARTJA A KÉZEKET

A kesztyűk a legjobb technológiával vannak felszerelve, hogy kezeit és kesztyűit izzadságmentesen tartsák a hosszabb és jobb használat érdekében. Ezek a jól szellőző kesztyűk ideálisak hosszú edzésekhez és a nehéz táskához.

EGYEDI TÖBBRÉTEGŰ HAB KONSTRUKCIÓ

A konstrukció kiváló ütéselnyelést tesz lehetővé, így az öklök és az öklök biztonságban vannak a sérülésektől a box edzőteremben végzett hosszabb edzések során. Ezek a kesztyűk fantasztikus sebességet biztosítanak és felgyorsítják a mozdulat végrehajtását, így szilárd és tökéletes ütést adnak. A fokozott védelem érdekében használjon Adidas karmelegítőket, gyorstekercseket vagy csuklómelegítőket.

BELSŐ BÉLÉS A KÉNYELMÉRT

A kesztyű belső oldalán található prémium bélés nagyszerű érzést és optimális kényelmet biztosít. A kényelem érdekében tesztelt kesztyűk megvédik a kezeit a hólyagoktól és a kidörzsölődéstől a hosszú edzőteremben töltött edzések után. Az erős, rugalmas tépőzáras rendszer lehetővé teszi a gyors beállítást, miközben erős csuklótámaszt biztosít.

Paraméterek
Anyag Szintetikus bőr
Színek RózsaszínFehér

Alternatív termékek2