BioTech USA Creatine PH-X 90 kapszula

7 090 Ft
Azonnali feladásra
db

Termék kódja: P00339

  Tapasztalja meg a kreatin forradalmi erejét, amely jelentősen növeli fizikai teljesítményét a rövid és intenzív edzések során! Legújabb innovációnk, a Creatine pH-X optimális napi 3000 mg pufferolt kreatint tartalmaz, ami kulcsfontosságú a maximális potenciál eléréséhez. Már 3 g kreatin használata is érezni fogja annak előnyeit.

  Termék leírás:

  • Kirobbanó erő és teljesítmény: Termékünkkel az erő és a teljesítmény egy teljesen új szintjét érheti el, amely lehetővé teszi, hogy minden elvárást felülmúljon.
  • Nincs hosszú töltési idő: A Creatine pH-X-et a hatások gyors fellépése jellemzi, anélkül, hogy hosszú töltési időszakra lenne szükség, így hamarosan érezni fogod teljes hatását.
  • Fokozott hatékonyság: Innovatív készítményünk nagyobb hatékonyságot kínál, mint a klasszikus kreatin, így maximális eredményeket érhet el és haladhat tovább edzésében.
  • Ideális intenzív intervallum edzéshez: A Creatine pH-X az Ön partnere az igényes intervallum edzések során, ahol a gyors energia-visszanyerés és a teljes elkötelezettség kulcsszerepet játszik.

  Javasolt adagolás: Naponta 5 kapszulát vegyen be, ideális esetben edzés előtt 30 perccel az optimális eredmény elérése érdekében. Tudományosan bizonyított készítményünkkel megkapja a csúcsteljesítmény eléréséhez szükséges támogatást.

  Készüljön fel az edzés új korszakára a Creatine pH-X segítségével, és fedje fel teste valódi potenciálját!