Ajándék utalvány - Érték: 5000

Pontosítsa a kiválasztott terméket
Kívánt fajta elfogyott

8 500 Ft
Azonnali feladásra
db

Ajándék utalvány – Ideális ajándék a küzdősportok szerelmeseinek! Több

Termék kódja: P00373-5

Fizetés után az ajándékutalványt PDF formátumban elküldjük a kapcsolattartási e-mail címre. Az utalványt kinyomtathatja, vagy egyszerűen felhasználhatja a benne található kedvezményes kódot.

Az utalványt a kosárban történő megrendeléskor használhatja fel, és a rendelés ára az utalvány értékével csökken (a teljes árra vonatkozik, azaz mind az árura, mind a postaköltségre)

Szeretnél kedveskedni szeretteidnek, de nem biztos benne, hogy a megfelelő ajándékot választod ? Ajándékozd meg nekik a választás szabadságát ajándékkuponjainkkal! A különböző értékű ajándékkuponok még a legigényesebb harcművészet-rajongókat is kielégítik.

Miért válassza ajándékkuponjainkat?

  1. Változtathatóság: Az ajándékutalványok különböző értékben kaphatók, így lehetőségei és kívánságai szerint kiválaszthatja a megfelelő összeget.

  2. Válasszon a legjobbak közül: Barátja, családja vagy kollégája válogathat harci sportfelszereléseink széles kínálatából. Hagyod őket kiválasztani, mire van szükségük és mire van szükségük.

  3. Rugalmasság és kényelem: Ajándékkuponjainkkal saját időbeosztásuk és preferenciáik szerint vásárolhatnak anélkül, hogy ismerniük kellene saját ízlésüket vagy igényeiket.

Hogyan működik?

  1. Válassza ki az összeget: Válassza ki az adományozni kívánt összeget. Választhat előre meghatározott értékek közül, vagy tetszés szerint kombinálhatja a kuponokat.

  2. Kuponkézbesítés: A kupont vagy közvetlenül az Ön e-mail címére kézbesítheti, hogy kinyomtassa és személyesen kiadja, vagy postai úton is elküldheti közvetlenül a címzettnek.

  3. Kupon beváltás: Vásárláskor webáruházunkban a kupon kódja a rendelési folyamat utolsó lépései során a kosár "kedvezménykód" oszlopába kerül. A kupon minden termékre felhasználható.

Hagyja, hogy szerettei felfedezzék a küzdősportok világát ajándékkuponjainkkal. Ez egy olyan ajándék, amely nemcsak örömet okoz, hanem lehetőséget is kínál arra, hogy a legjobbat válassza ki kínálatunkból. Ajándékozza meg a választás szabadságát – adjon ajándékkupont!